Göztepe'de takviye çalışmaları

Takviye çalışmalarında önceliği savunmaya veren sarı-kırmızılılar Adanasporlu Ozan'la da temasta.

Göztepe'de takviye çalışmaları
Yeni Asır'dan Burak Hakerler'in haberine göre Spor Toto İkinci Lig Kırmızı Grup'ta ilk yarıyı 3. sırada tamamlayan Göztepe'de transfer harekatı devam ediyor. İlk yarının bitimiyle birlikte toplamda 6 oyuncuyla yollarını ayıran Göz-Göz yönetimi savunmaya takviye için kolları sıvadı.

Adanaspor'un stoperi Ozan Tahtaişleyen'i listesine alan kurmaylar, teknik direktör Metin Diyadin'in raporu doğrultusunda Kırmızı Grup'taki rakipleri Nazilli Belediyespor'lu sağ bek Lider Koç'a da kanca attı. Kırmızı Grup'taki ilk yarıyı 6. sırada tamamlayan ve şampiyonluğu kovalayan Nazilli'de en istikrarlı oyunculardan biri olarak dikkat çeken Lider'in de Göztepe'ye transferine sıcak baktığı ögrenildi. Bucaspor altyapısından yetişen 26 yaşındaki savunmacıdaha sonra Siirt, Aydın ve Altınordu'da görev yaptı. 2010-2011 yılında Nazilli Belediyespor'a transfer olan Lider, siyah-beyazlı ekipte beşinci sezonuna girdi. Sarı-kırmızılı kurmaylar, 2016 yılı sezonuna kadar sözleşmesi olan Lider için Nazilli yönetimiyle masaya oturacak. 

Takviyeler yapılacak

Savunma harekatına başlayan Göztepe'de teknik direktör Metin Diyadin, orta alan ve ileri uca da takviye istedi. Stoper ve sağ bek mevkiinin dışında sol bek içinde transfer arayışlarına hız veren yönetim, sağ ve sol kanadın yanı sıra forvet hattını da takviye edecek. Daha çok üst liglerden oyuncularla ilgilenen Göz-Göz, Süper Lig ve PTT 1. Lig'de ilk yarıların henüz tamamlanmaması nedeniyle sıkıntı yaşıyor. 
Konular Spor Haberleri