Göztepe'de Zengin'e güvenoyu

Göztepe'de Başkan Hüseyin Altınbaş ilk yarının bitimine bir hafta kala teknik direktör Özgür Zengin'in geleceği ile ilgili tartışmalara noktayı koydu.

Göztepe'de Zengin'e güvenoyu

Geçen hafta Tarsus İY yenilgisi sonrası "Hava bugün karanlık" sözleriyle teknik heyeti sorgulayan Altınbaş, Pendik galibiyeti sonrası Zengin'e güvenoyu verdi. "Teknik adam değişikliği olmayacak" diyen Başkan Altınbaş, "Altyapıdan futbolcu yetişiyor da, teknik adam niye yetişmesin!" diyerek ilginç bir açıklama yaptı. Başkan Altınbaş, "Birlikte yola çıktığım insanlara sonuna kadar güvenirim. Özgür hocanın hataları ve yanlışlar yapıyor, acemiliği var. Ancak bilerek, artniyetle davranmadığı sürece hata yapabilir. Ben şirketlerime de dışardan adam getirmem.

Müdür yapacaksam alt kademedeki adamı yaparım. Özgür hoca da hata yapsa dahi niyetinin halis olduğunu biliyorum. Bugün beni şampiyon yapacak adama ihtiyacım var. Sabredersek Özgür Zengin'le mutlu sona ulaşacağımıza inanıyorum"
dedi. İlk yarıyı 35 puanda kapatmayı hedeflediklerini ancak Turgutlu galibiyeti halinde 32 puana ulaşacaklarını blirten Altınbaş, maç eksiği ile 6 puan önlerindeki Hatay'a da meydan okudu.

Altınbaş, "Tek rakibimiz Hatay. Her maçımızı kazanıp kaybetmesini bekleyeceğiz. Hatay geçen sezon da aynı grafiği izlemiş. Ancak ikinci yarıda yerini Kahramanmaraş'a kaptırmış. Bu kez de biz liderliği ellerinden alacağız. Hatay'ı kendi evinde yeneceğimizi düşünüyorum" dedi.

BURAK HAKERLER / YENİ ASIR İNTERNET SİTESİ



Konular Spor Haberleri