Göztepe’den erken hamle

Sarı-kırmızılı yönetim, Başakşehirli Gençer’in ardından Eyüpsporlu Atakan’ı almak için harekete geçti.

Göztepe’den erken hamle
Yeni Asır'dan Burak Hakerler'in haberine göre 1. Lig'de şampiyonluk hedefiyle sezona başlayan Göztepe, transfer operasyonuna erken başladı.

Geçen hafta kiralık olarak forma giyen stoper Gençer Cansev'in bonservisini almak için Başakşehir kulübüyle temasa geçen Göz-Göz, ara transfer dönemi öncesi genç yıldızların da işini bitirmek istiyor. Sezon başında Soner, Burak, Emre Can ve Tayfur'u transfer ederek gençleşmeye giden yönetim, şimdi de Eyüp'ün genç orta saha oyuncusu Atakan Arslan'ın peşine düştü.

Henüz 21 yaşında

Performansıyla dikkatleri çeken 21 yaşındaki Atakan için Göz-Göz yönetimi, İstanbul ekibiyle temaslara başladı.

Maddi kriz içindeki Eyüpspor kulübünün uygun bir bonservis bedeli karşılığında Atakan'ı devre arasında elden çıkarmaya hazır olduğu öğrenildi. Futbolcunun menajeriyle de bağlantıya geçen sarı-kırmızılılar, Eyüpspor'la pazarlıkları tamamlayıp Atakan'a ara transfer dönemi başlamadan ön protokol imzalatmayı hedefliyor.

Göz-Göz'e ofansif orta saha

Eyüpspor alt yapısında yetişen İstanbul doğumlu genç yıldız adayı 2015 yılında yine Eyüp'te profesyonelliğe adım attı. İlk sezonunda 31'i lig 2'si kupa olmak üzüre 33 maçta 5 gole imza atan Atakan, geçtiğimiz sezon 26 maçta 4 gol, bu sezonda çıktığı 1'i kupa olmak üzere 5 maçta 1 gol atma başarısı gösterdi.

Genç orta sahanın 64 maçta 10 golü bulunuyor. Geçtiğimiz sezon büyük bir çıkış yakalayan Atakan, bu sezon yapılan karşılaşmalırın hepsinde forma giydi.

Göztepe'ye milli ara yaramıyor

TFF 1'inci Ligi'nde cumartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Ümraniyespor'a konuk olacak Göztepe, milli maç aralarından sonra oynadığı müsabakaları kazanmakta zorlanıyor.

1. Lig'de mücadele ettiği son 4 sezonda milli aranın ardından 9 maça çıkan sarı- kırmızılılar 6 yenilgi, 1 beraberlik, 2 galibiyet alarak kritik puanlar kaybetti.

Gelenek bozulacak

Dünya Kupası Elemele Grubu maçları nedeniyle geçen hafta lige verilen aradan sonra Ümraniyespor ile kozlarını paylaşacak Göztepe, bu maçı kazanıp kötü geleneği bozmak istiyor.

Bu arada teknik direktör Okan Buruk'un, henüz galibiyeti olmayan Ümraniye konusunda oyuncularını ciddi şekilde uyardığı, "Ümraniye çıkış yakalamak isteyecek. Asla onları küçümseyip, rehavete kapılmayın" dediği öğrenildi.
Konular Spor Haberleri