Göztepe'den Sinan Gümüş hamlesi!

Göz-Göz yönetimi ocak ayında forvet transferi için G.Saray’ın kapısını çalacak.

Göztepe'den Sinan Gümüş hamlesi!
Yeni Asır Gazetesi'nin haberine göre Süper Lig'de geçen sezonki başarısını yukarılara çekmek için uğraş veren Göztepe, ocak ayı için hücum atağına hazırlanıyor. Savunmada Adama Traore'nin yaşadığı sakatlık sonrası takviye için kolları sıvayan Göz-Göz'de teknik direktör Bayram Bektaş yönetimden forvet hattına da takviye istedi.

Antalya'dan sezon başında transfer edilen Deniz Kadah'da umduğunu bulamayan Göz-Göz, Galatasaray'ın yerli yıldızı Sinan Gümüş'ü kadrosuna katmak istiyor.

SÖZLEŞMESİ BİTİYOR

Deniz Kadah'ın yanı sıra İngiliz futbolcu Cameron Jerome'nin de performansındaki istikrarsızlık Göz-Göz'ü yeni arayışlara itti.

Yabancı kontenjanı dolu olan Göz-Göz, ikinci yarıda gol yollarında problem yaşamamak için G.Saraylı Sinan için temaslara başlayacak. 24 yaşındaki genç yıldızın sezon sonunda sözleşmesinin bitecek olması ise sarı-kırmızılıları umutlandırıyor.

Gomis'in takımdan ayrılmasından sonra golcü problemi yaşayan G.Saray'ın devre arasında forvet hattına takviye yapacak olması da Göztepe'nin umudunu artırıyor.

GERÇEK MEVKİSİ SAĞ KANAT

Göztepe'nin sezon başında da transfer etmek istediği Sinan Gümüş'ün gerçek mevkisi sağ kanat. Galatasaray'da Gomis'in yokluğunda forvet hattında forma giyen Sinan'ı teknik direktör Bayram Bektaş sağ kanatta da oynatmayı planlıyor.

Halil Akbunar'ın alternatifi olan Gouffran'ın vasatı aşamaması nedeniyle Sinan golcü özelliğiyle de diğer adaylardan bir adım öne çıkıyor.

TRANSFER TEKLİFİ YAĞIYOR

Sinan'A Almanya ve Süper Lig'den teklif yağıyor.

Sezon sonunda G.Saray ile sözleşmesi sona erecek olan ve 650 bin Euro ile Aslan'da en az kazanan oyuncu olan Sinan şimdilik menajerine kimseyle masaya oturmaması konusunda talimat verdi.

ÖNCELİK SOL BEKTE

Sinan için futbolcunun menajeriyle temaslara başlayacak olan Göz-Göz yönetimi transferde önceliği ise savunmanın soluna veriyor. Sakatlığı sonrası sezonu kapatan Adama Traore'nin yerine takviye yapacak olan Göz-Göz, Trabzonsporlu Luis Ibanez için ise nabız yoklamaya başladı. Arjantinli futbolcunun Trabzon ile sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini fırsata çevirecek olan İzmir ekibi, Ibanez'i uygun bir bonservis bedeliyle renklerine bağlamayı planlıyor.

DOĞANLAR KAPALI GİŞE

Süper Lig'de lige verilen bir haftalık milli aranın ardından 21 Ekim Pazar günü saat 19.00'da Beşiktaş ile İzmir'de karşılaşacak olan Göztepe, kritik sınavını yine kapalı gişe oynayacak. Ligin 7. haftasında Konya ile oynanan maç sonrası PFDK tarafından 7 bine yakın taraftarın ceza almasına rağmen sarı-kırmızılılar dün satışa çıkan Beşiktaş maçı biletlerine hücum etti. 22 liradan satılan kale arkası ve 109 liradan satılan maraton tribün biletleri gün içinde tükendi. Numaralı ve VIP tribünde ise çok az boşluklar kaldı. Göztepe'yi yağmur çamur demeden hiçbir maçta yalnız bırakmayan Göztepeliler, Beşiktaş maçında da tribün şovlarıyla İzmir ekibinin en büyük kozu olacak...
Konular Spor Haberleri