Göztepe'nin imha planı

Göztepe Teknik Direktörü Bayram Bektaş, hesaplarını Kayseri’yi yenmek üzerine kurdu.

Göztepe'nin imha planı
Yeni Asır Gazetesi'nden Burak Hakerler'in haberine göre Süper Lig'de F.Bahçe galibiyetinin ardından Alanya'dan eli boş dönen Göztepe, Kayserispor'u gözüne kestirdi.

Sarı-kırmızılı ekibin genç teknik direktörü Bayram Bektaş, milli arayı da fırsat bilerek tüm planlarını Kayserispor'u İzmir'de mağlup ederek çıkışa geçmek üzerine kurdu.

DEĞİŞİM VAKTİ

Cumartesi günü oynanacak maçta kadroya ufak dokunuşlar yapacak olan Bektaş, kale ve savunma haricinde tüm mevkilerde değişikliğe gidecek.

Göztepe'ye en son dahil olan golcü oyuncu Cameron Jerome, teknik patron Bektaş'ın Kayserispor'a karşı en büyük kozu olacak. Deniz Kadah'ın yerine on bire dahil olacak olan İngiliz golcünün yanı sıra Göz-Göz'ü orta alanda da bir değişim bekliyor.

YİNE HALİL VE YASİN

Alanya maçında yedek soyunan Andre Castro, Tayfur'un yerine Kayseri'ye karşı sahada olacak.
Castro'nun yanına yine Borges'i monte edecek olan Bektaş, Anadolu ekibinin ataklarını kesmek için de Alanya maçında kulübede bekleyen Alpaslan'a görev verecek. Kanatlar yine Halil ve Yasin'e emanet edilecek.

JEROME İÇİN İLKLERİN MAÇI

Göztepe'nin transferin son gününde İngiltere Championship ekibi Derby County'den renklerine bağladığı Cameron Jerome için Kayserispor mücadelesi ilklere sahne olacak. Göztepe formasıyla bu kez on birde görev alacak olan İngiliz golcü, İzmir'de sarıkırmızılı taraftarların huzurunda ilk kez sahaya çıkacak. Ligde son oynanan Alanyaspor karşılaşmasında sonradan oyuna giren Jerome, kısa sürede yakaladığı mutlak pozisyonlarla gelecek için büyük umut vermişti.

Teknik direktör Bayram Bektaş'ın da en çok güvendiği isimlerden biri olan Jerome, sarı-kırmızılı ekibin bu maçta gol yükünü çekecek.

TRİBÜNLER ŞOVA HAZIR

Göztepe'nin Kayseri ile oynayacağı 5. hafta karşılaşmasında taraftarlara çok büyük iş düşecek. Cumartesi Bornova Stadı'nda saat 20.00'de oynanacak olan maçın biletleri dün Passolig sistemi üzerinden satışa çıkarken, sarı-kırmızılılar yine biletlere büyük ilgi gösterdi.

Bu sezon İzmir'de oynanan Y.Malatya ve F.Bahçe maçında tribünleri tıka basa dolduran sarı-kırmızılı taraftarlar, kritik Kayseri maçında da statta full çekecek. Teknik direktör Bektaş, Kayseri maçıyla lige yeni bir başlangıç yapacaklarını belirterek taraftarlardan tam destek istedi.
Konular Spor Haberleri