Göztepe’ye iki aslan!

Sarı-kırmızılılar, savunma hattı için Galatasaray’da kadro dışı kalan milli stoper Serdar Aziz’in yanı sıra ileri uca da Sinan Gümüş’ü listesine aldı. Başkan Mehmet Sepil iki yıldızdan birine Göztepe formasını giydirecek.

Göztepe’ye iki aslan!
Yeni Asır Gazetesi'nden Burak Hakerler'in haberine göre Süper Lig'de ikinci yarı öncesi kadro yapılanmasına giden Göztepe yönetimi, dış transferde atağa kalktı. Kale hariç hemen hemen her mevkiye transfer planlalayan Göz-Göz, Galatasaray'ın yıldızlarına kanca attı. Sarı-kırmızılılar, G.Saray'da teknik direktör Fatih Terim tarafından kadro dışı bırakılan stoper Serdar Aziz'in yanı sıra ileri uçta forma şansı bulamayan Sinan Gümüş'ü istiyor.

SİNAN DA GÜNDEMDE

Savunmada banko oynayan Titi'nin yanına kaliteli bir stoper isteyen teknik direktör Kemal Özdeş'in tercihi Serdar Aziz olurken, futbolcunun G.Saray'daki belirsizliği soru işareti. 28 yaşındaki futbolcunun ismi F.Bahçe ile de anılırken Başkan Mehmet Sepil, futbolcunun menajeriyle görüşüp nabız yokladı. İleri uçta Jerome'un üretken olmaması da Göz-Göz'ü arayışa itti. Birçok golcüyü listesinde barındıran Göz-Göz, Sinan için de G.Saray'a teklif götürmeye hazırlanıyor.
Konular Spor Haberleri