Göztepe'ye müjdeli haber!

Manisa ve Elazığspor maçlarında forma giyemeyen Mehmet Erdem Ümraniyespor maçında sahada...

Göztepe'ye müjdeli haber!
Yeni Asır'dan Burak Hakerler'in haberine göre TFF 1. Lig'de Spor Toto Süper Lig'e yükselme mücadelesi veren Göztepe'de savunmaya taze kan geliyor. Göztepe'de 3. sezonuna giren ve teknik heyet tarafından sol bekte değerlendirilen Mehmet Erdem Uğurlu, iyileşerek takıma döndü. Sakatlığı nedeniyle Manisa ve Elazığ maçlarında forma giyemeyen başarılı futbolcunun önümüzdeki hafta sonu oynanacak olan Ümraniye maçında sahadaki yerini alacağı öğrenildi. Mehmet'in takıma dönmesi Göztepe'de eleştirilen savunmanın sol kanadına ilaç olacak.

Savunma hattına ince ayar

Mehmet Erdem'in dışında sol bekte alternatifi olmayan teknik direktör Okan Buruk bu bölgede son iki maçta Leo Swechlen'i görevlendirmişti. Stoper olarak görev yapan Leo özellikle Elazığ maçında aksarken, taraftarların da eleştirilerine hedef olmuştu. Ümraniye karşısında Leo'yu yeniden Gençer'in yanına savunmanın ortasına çekecek olan Buruk, Mehmet'i yeniden sol bekte değerlendirecek. Savunmaya ayar çekecek olan Buruk'un diğer mevkilerde değişiklik yapması beklenmiyor.

Sarı kart alarmı

Ligde 6. haftayı geride bırakan Göztepe ligde 11 puanla ikinci sıradaki yerini alırken, teknik heyetten futbolculara sarı kart uyarısı geldi. Ligde ilk 6 haftada toplam 19 sarı kart gören sarı-kırmızılılar ligin en çok kart gören ekiplerinden biri olurken, Ümraniye maçı öncesi de Tayfur Bingöl 3 sarı kartla ceza sınırına geldi. Tayfur'un dışında Gençer, Tanju, Gökhan Karadeniz ve Adi Jahovic te 2'şer sarı kartla en çok kart gören oyuncular olarak dikkat çekti. Teknik direktör Okan Buruk gereksiz kart görmemeleri konusunda futbolcularına net uyarılarda bulundu.
Konular Spor Haberleri