Gül Gölge: "Kene gibi yapıştılar"

11 yıllık eşi televizyoncu Murat Saygı’dan önceki gün boşanan Gül Gölge, evliliğini Kerem-Elif Gönlüm çiftinin bitirdiği iddialarına ilk kez yanıt verdi.

Gül Gölge: "Kene gibi yapıştılar"
Milliyet'ten Seçkin Şenvardar'ın haberine göre Murat Saygı’yla 11 yıllık evliliğini noktalayan Gül Gölge, ilk kez konuştu. Evliliğinin güzel başladığını, bitişinin de aynı şekilde olduğunu söyleyen sunucu, “Dostça, birbirimizi severek bitirdik. Yine bir aileyiz. Murat, hayatımdaki en önemli ve saygı duyduğum insan” dedi. Alyansını takmaya devam ettiği görülen Gölge, “Bu zamana kadar hep taktım. Acelem yok, zamanı gelince çıkaracağım. Kötü ayrılsaydık takmazdım ama öyle olmadı. Murat Bey’le bizi her zaman birlikte göreceksiniz” dedi.

Gül Gölge: "Kene gibi yapıştılar"

Davalık olduğu Elif-Kerem Gönlüm çiftinin evliliklerinin bitmesinde rol oynayıp oynamadığı sorusuna Gölge, “O iki ismin boşanmamızda hiçbir etkisi olamaz. Hayatımıza, kene gibi yapıştılar. Haklarında hiç konuşmadım ama kafalarında hikayeler geliştirdi. Onlarla ismimin anılmasını bile istemiyorum. Yıllardır yüzlerini görmüyorum. O hanımla dört yıl içinde sadece bir davette karşılaştık. Evliliğimize etki edecek güçte ve kimlikte değiller” yanıtını verdi.