Gülben Ergen aylar sonra içini döktü

Uzun süren bir linç kampanyasına maruz kalan sanatçı Gülben Ergen aylar sonra bugün ilk kez bir canlı yayında içini döktü...

Gülben Ergen aylar sonra içini döktü

Sanatçı Gülben Ergen, "Susmanın da bir iletişim dili olduğunu yaşadım. Benim yaşadıklarımın içinde susmak da bir cevaptı. Susarak konuştum. Eğer adaletli bir konuşma ortamı olursa benim de edecek iki çift lafım vardır dedim. Ortada adaletli bir ortam yoktu. Bir ringde bir kişiyle savaşabilirsin. Bir ringde dokuz kişiyle savaşamazsın. Sırtımdan, belimden, karnımdan öyle darbeler aldım ki. Zaten konuşsam da benim sesim duyulmazdı.

'Haklının yanında hak var, haksızın yanında şeytan' duyup etkilendiğim güzel bir laf. Haklının yanında hak varsa ayrıca kendini savunmak durumunda değilsin. Hak ve adalet yerini buluyor. Ama sabır, hep sabır... Bir insanın ölümü seyredilir mi? Benim ölümümü seyrettiler. Bitti, öldü artık dediler... Artık bu ülkede yaşayamaz dediler. Ne oldu? Ne yaptım ben?"


Yaşadığı zor döneminde hayatında bir çok insanın elendiğini ve çok az insanın kaldığını söyleyen Gülben Ergen; avukatı ve dostu Altın Mimir, iletişim danışmanı Özgür Aras ve objektif yorumlarıyla yanında duran Sacit Aslan'a teşekkür etti.

Eski eşi Mustafa Erdoğan da sevgiyle bahseden Gülben Ergen "Ben bu savaşta dostlarımlaydım tabi ama en kıymetli dostluğu çocuklarımın babasından aldım. Biz anne-baba olarak ölünceye kadar birbirimizin en iyi dostu olacağız" şeklinde konuştu.

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..