Gülben Ergen ne yapmaya çalışıyor?

Şarkıcı Gülben Ergen'in, 3 ay önce 1.5 milyon lira yatırdığı lokantasından sonra evlerini de satışa çıkardığı iddia edildi.

Gülben Ergen ne yapmaya çalışıyor?
Sabah Gazetesi'nin Günaydın ekinden Bülent Cankurt'un, "Gülben Ergen ne yapmaya çalışıyor?" başlıklı yazısı şöyle:

Geçen ay televizyoncu Erhan Çelik ile olan iki yıllık evliliğini noktalayan Gülben Ergen'in özel hayatından sonra iş hayatında da çalkalanmalar var! Kulislerde; Gülben Ergen'in üç ay önce 1.5 milyon lira yatırdığı Dadı Mutfak isimli lokantayı, Arda Turan ve ortağı Cemal Sarıhan'a devretmeye çalıştığı konuşuluyordu. Ergen'in ticareti beceremediği için yemek işinden çıkmaya çalıştığını düşünmüştüm. Ancak Gülben Ergen'in sadece lokantasını değil, evlerini de satışa çıkardığını öğrendim.

YAZLIĞINI-KIŞLIĞINI SATIYOR

Gülben Ergen, Bodrum Gündoğan'da satın aldığı Royal Residence Sitesi'ndeki villasını 1 milyon 400 bin liraya, İstanbul Nişantaşı'ndaki dairesini de 900 bin liraya satması için emlakçısına talimat vermiş. Ergen, gayrimenkullerinin bir an önce satılması için emlakçısının çalışmasıyla yetinmeyip eşe dosta da haber salmış. Bu arada Etiler'de ofis olarak kullandığı, Çocuklar Gülsün Diye ve 'Dadı'nın işlerini yürüttüğü daireyi de boşaltmış. Bu dairesini de aylık 8 bin liradan kiraya çıkarmış ...

SABAH GAZETESİ'NDEN BÜLENT CANKURT'UN YAZISININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN BURAYA TIKLAYINIZ!...