Gülben Ergen'den düşman çatlatan olay paylaşım!

Aylar boyunca bir takım kişilerce düşmanca bir linç girişimine maruz kalan Gülben Ergen; yine kendisine çok yakışan bir uslupla dostuna düşmanına selam çaktı...

Gülben Ergen'den düşman çatlatan olay paylaşım!

Burak Törer ile mutlu bir beraberliğe adım atan Gülben Ergen; yakın geçmişte kendisini hedef alarak düşmanca bir linç girişimi başlatan kimselere daima hanımefendi tavrı ve kendisine yakışan uslubuyla yaklaşarak cevabını hukuk yoluyla vermeyi tercih etmişti.

Ana dilimizi en iyi kullanan; Türkçe'mize gösterdiği hassasiyet ve anlatım diliyle pek çok magazin ünlüsüne örnek teşkil eden sevilen ses sanatçısı Gülben Ergen bugün yine sosyal medya hesabından paylaştığı notla kendisine hayran bırakmayı başardı.

Ergen şu satırları paylaşarak dostuna düşmanına selam çaktı:

"Mutsuzluğa ortak olmayı seçmek yerine, mutluluğu paylaşmak daha sıcak ve sevgi doludur💜Ben tek başıma çok ağladım. Kimseye verilemeyecek hesabım yok. Acılar, haksızlıklar, iftira, hakaret, ve dahasını bana el birliği ile yaşatan herkes hesabını hukukla ödedi, ödemeye devam edecekler. Şimdi sahnem, konserlerim, işlerim hızla ışıldarlarken, bir de yüreğime ışık düşmüş, aşk düşmüş💜Sen ne güzelsin hayat... Sabrını ölçtüğüne hep mi ödül verirsin? Sen ne özelsin sabır, şükür, hak, ilahi adalet💜Zift karası yüreklerin tadamadığı, tanımadığı duyguların temizliği ile ve sonsuz bir güçle selamlıyorum dostumu, düşmanımı💜Hoşgeldin bahar💜"

Gülben Ergen'den düşman çatlatan olay paylaşım!