Gülben Ergen’e 1 liralık tazminat davası!..

Sunucu Erhan Çelik, boşandığı eşi şarkıcı Gülben Ergen'e, yaptığı açıklamalar nedeniyle İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi'nde 1 liralık sembolik tazminat davası açtı.

Gülben Ergen’e 1 liralık tazminat davası!..
Sabah'tan Ali Oktay'ın haberine göre haftalardır magazin basınında 'Aldatılan eş' pozisyonuna düşürüldüğünü anlatan Çelik'in avukatı Emin Canacankatan, Ergen'in evliyken eşini evli bir adamla aldattığını zımnen kabul ettiğini belirterek "Çelik'in duyduğu üzüntü ve acı nedeniyle 1 liralık manevi tazminat istiyoruz" dedi.

Çiftin Küçükçekmece 2. Aile Mahkemesi'nde geçen yıl 6 Aralık'ta boşandığı belirtilen dilekçede "Davalının basına yaptığı açıklamalarda evlilik birliği içinde evli bir adam ile Çelik'i aldatmış olduğunu zımnen kabul etmesi ve bu beyanlarında Çelik'e yönelik bir hakaretin olduğunun açık olması, devamında Çelik'e hakaret ederek basında suçlamaya yönelik asılsız haberler ile kişilik haklarına saldırı teşkil etmesi nedeniyle Çelik'in duyduğu üzüntü ve acı nedeniyle 1 liralık manevi tazminat istiyoruz" denildi.

Ergen'in Çelik'le evli olduğu dönemde evli işadamı Tolga Duğles ile aşk yaşadığı iddiaları magazin basınında yer almıştı.