Gülben Ergen'le ilgili son bomba dedikodu!

Gülben Ergen ile İzmirli iş adamı Tolga Duğles hakkındaki iddialara yenileri ekleniyor. Ergen’in, Duğles ile uzun süredir birlikte olduğu ve işleri bozulan sevgilisine maddi destek verdiği öne sürüldü...

Gülben Ergen'le ilgili son bomba dedikodu!
‘Gülben, sevgilisi için 2 evini sattı’

Yeni Asır'dan Kahraman Durak'ın haberine göre
ünlü şarkıcı Gülben Ergen ve İzmirli iş adamı Tolga Duğles'in aşkı, Yeni Asır'da 9 ay önce gündeme gelirken, her geçen gün yeni iddialar bomba etkisi yaratmaya devam ediyor.

Ergen ve Duğles'in uzun süre önce ilişki yaşamaya başladığı ileri sürüldü. Tolga Duğles'le ortak arkadaşları bulunan ve ismini vermek istemeyen bir kişinin iddiaları şu şekilde: "Size daha önce mesaj atmıştım o zaman yazamadım Gülben Ergen haberinizden dolayı. Gülben Ergen'le Tolga'nın uzun süredir ilişkileri var."

'Yuvası yıkılmasın diye'

Tolga Duğles'in evliliğinin bozulmaması için sustuğunu belirten kişi, "Size nasıl tanıştıklarını da anlatabilirim, nasıl buluştuklarını da. Tolga'nın yakın arkadaşı benim de arkadaşım. Siz ilk olarak İzmirli iş adamıyla birlikte olduğuna dair haber yaptığınızda size yazmıştım fakat yuvası yıkılır diye isim verememiştim. Gülben'le Tolga, Urla'da tanıştılar. Gülben'in sürekli ziyarete gittiği bir huzurevi varmış. Urla'da bir şekilde Tolga'yla tanışıyorlar, uzun süredir birlikteler" dedi.

'Çok zengin değil'

İsmini vermeye şahıs, iş hayatı bozulan ve iflas eden Tolga Duğles'e destek amacıyla Gülben Ergen'in maddi yardımda bulunduğunu iddia ederek, "Tolga iş adamı ve maddi olarak pek lanse edildiği kadar zengin değil. Gülben ona dairelerini satıp yüklü bir para verdi yakın zamanda" dedi.

Yaklaşık bir yıl önce işleri bozulan Tolga Duğles'in eşi Yasemin Duğles'le henüz boşanmadığı ancak uzun süredir ayrı yaşadıkları ileri sürüldü. Duğles hakkında İzmir Adliyesi Ağır Ceza Mahkemesi'nde ise evrakta sahtecilik ve dolandırıcılık suçundan dava açıldığı öne sürüldü.