Gülmanların geliri mahkemede polemik konusu

200 milyon liralık boşanma davasıyla gündeme gelen sosyetenin ünlü çifti Feryal ve Kemal Gülman’ın şimdi de geliri mahkemede polemik konusu oldu.

Gülmanların geliri mahkemede polemik konusu
Sabah'tan Ali Oktay'ın haberine göre Gülman Şirketler Grubu'nun patronu Kemal Gülman ile Feryal Gülman'ın boşanma sürecinde oğulları Aslan Kemal Gülman'ın mağdur olduğu iddiasıyla babasına açtığı 141 bin dolarlık nafaka davasına devam edildi. Duruşmaya Feryal Gülman ile üvey oğulları Lemi Gülman ve Polat Gülman, şirket çalışanları ve Feryal Gülman'ın ağabeyi Ahmet Ferit Sarımuratoğlu da katıldı.

Hâkimle iki kardeş arasında gelir polemiği yaşandı. Gizli görülen duruşma hakkında bilgi veren Feryal Gülman "Oğlum ABD'de işletme okuyor. Babası tarafından herhangi bir okul ücreti ödenmiyor. O yüzden babasına nafaka davası açtı. Ben de oğluma destek olmak için geldim" dedi.

Duruşmada şahitlerin dinlendiğini anlatan Feryal Gülman, şunları söyledi: "Kemal beyin oğulları Lemi ve Polat Gülman tanık olarak dinlendi. Lemi ve Polat Gülman benim gelirimin yüksek olduğunu, ancak babaları Kemal Gülman'ın gelirini bilmediklerini anlattılar. Hâkim de beni göstererek, 'Bu kadının gelirini biliyorsunuz da babanızın gelirini nasıl bilmiyorsunuz?' diye sordu. Onlar da 'Gizli, biz söyleyemeyiz' dediler. Çocuğuma hiçbir nafaka vermiyor. 20 yaşındaki çocuğumun ihtiyaçlarını ben karşılıyorum. Babadan hiçbir geliri yok. Benim çocuğum mağdur değil. Çünkü bütün ihtiyaçlarını ben karşılıyorum. Türk örf adetlerine göre çocuk harçlığını anneden mi alır babadan mı alır? İnternet şirketimden elde ettiğim gelirle çocuğumu okutuyorum." Duruşma ertelendi.

Kemal Gülman'la 21 yıllık eşi Feryal Gülman, üç yıl önce karşılıklı boşanma davası açmıştı. Feryal Gülman, Kemal Gülman'ı zinayla suçlayarak 200 milyon lira tazminat, Kemal Gülman da 500 bin lira tazminat talep etmişti. Çiftin boşanmasına karar veren mahkeme, hem Kemal Gülman'ın hem de Feryal Gülman'ın tazminat taleplerini reddetmişti.