Gülse Birsel'den kafa karıştıran paylaşım

Son zamanlarda “Jet Sosyete” dizisinde canlandırdığı “Gizem” karakteriyle adından söz ettiren Gülse Birsel, dizilerin çok vakit almasından yakındı.

Gülse Birsel'den kafa karıştıran paylaşım
MedyaRadar'ın haberine göre tv8 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Jet Sosyete dizisi, 2. sezonunda yine ekranda yerini almaya devam ediyor.

Gülse Birsel’in dizinin çok vaktini aldığı sitemi dikkat çekti. Birsel, “Hakikaten biraz çok gezmeye, arkadaşlara, aileye çok vakit ayıramama oluyor. Dizi zamanları, televizyon olduğu zaman hakikaten çok zor bir hayat oluyor. Diziler 50 dakikaydı ben başladığımda. Şimdi 140 dakika. Biz 100 dakika yapıyoruz Jet Sosyete’yi. ‘Diziniz çok kısa’ diyorlar bize. Onu bir de yazana sormak lazım. Hakikaten zor iş” diye konuştu.

7-8 bölümde bir ara vermek durumunda kaldıklarını anlatan Gülse Birsel, 100 - 110 dakika komedinin çok zor iş olduğuna dikkat çekti.Gülse Birsel’in bu sözleri Jet Sosyete’nin sezon sonunda sezon sonunda final yapması ihtimalini doğurdu.

Ekran yüzü olduğu markanın gecesinde görüntülenen Birsel, artık tiyatro yapmak istediğini açıkladı.

Dizilerin çok vakit almasından şikayetçi olan Birsel, tiyatro ve sinemada ilerlemek arzusunda.

Aile Arasında filmiyle sinemayı da ilk kez deneyen başarılı senarist, “Film yapmayı çok sevdim. Birkaç ay yazıyorsun, yavaş yavaş çekiyorsun. Tam olması gerektiği gibiymiş” dedi.

Yeni projeleri sorulan Gülse Birsel, “Şimdi gözüm tiyatroda. Belki yalnızca yazarım, belki hem yazıp hem oynarım” diyerek tiyatroya da yeşil ışık yaktı.