Anasayfa Magazin Güzeller Galerisi Video Galeri Foto Galeri Güncel Kadınca
sacitaslan.com facebook sacitaslan.com twitter

Ağabeye son öpücük!..

Van'da meydana gelen depreme Erciş ilçesinde Vanyolu Caddesi Emre Apartmanı'ndaki evlerinde eşi Sevdiye Erdem ile birlikte otururken yakalanan ve hayatını kaybeden bilgisayar öğretmeni Ahmet Erdem, memleketi Denizli'de son yolculuğuna uğurlandı..

Ağabeye son öpücük!..



Van’da 7.2 büyüklüğündeki deprem sırasında Erciş ilçesindeki evinde eşi ile birlikte oturan Kocapınar 50.Yıl İlköğretim Okulu Bilgisayar Öğretmeni 26 yaşındaki Ahmet Erdem hayatını kaybederken, öğretmen eşi Sevdiye Erdem (25) depremden 61 saat sonra yaralı olarak kurtarıldı. Sevdiye Erdem tedavi altına alınırken, hayatını kaybeden Ahmet Erdem’in cenazesi dün gece memleketi Denizli’ye getirildi. Ahmet Erdem’in cenazesi, sabah doğum yeri olan merkeze bağlı Irlıganlı beldesine götürüldü.

Burada kalabalık bir vatandaş topluluğunun karşıladığı Ahmet öğretmenin cenaze namazı Irlıganlı Mezarlığı’nda kılındı. Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, eski Denizli belediye başkanlarından Ali Aygören, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, yakınları ve vatandaşların katıldığı cenaze namazında gözyaşları sel oldu. Ağabeyinin cenazesinin araçtan indirilmesiyle gözyaşlarına boğulan Merve Erdem, ağabeyinin tabutuna sarılıp dakikalarca öptü. Baba Osman Erdem ise, oğlunu son yolculuğuna uğurlarken metanetli olmaya çalıştı. Cenaze namazı öncesi bir konuşma yapan imam, Ahmet Erdem’in şehit olduğunu söyleyerek helallik istedi. Ahmet Erdem, belde mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından vatandaşların omuzları üzerinde bir süre taşındıktan sonra defnedildi.







27.10.11 16:15

henüz puan verilmedi
2169 kez okundu

1 Yorum
sevimce
27.10.2011 18:33
çok acı maalesef

İlgili Haberler
Diğer Haberler


GÜNDEMDEKİLER : Kim Kardashian   Ahu Yağtu   Esra Erol   Acun Ilıcalı   Kenan İmirzalıoğlu   Muhteşem Yüzyıl   Bülent Ersoy   Gülben Ergen   Beren Saat   Suskunlar   Saba Tümer