Anasayfa Magazin Güzeller Galerisi Video Galeri Foto Galeri Güncel Kadınca
sacitaslan.com facebook sacitaslan.com twitter

Süleyman Demirel'den seçim sonrası itiraf!..

Milletvekili aday listelerinin belli olmasıyla birlikte 9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in “listelere kendi istediği isimleri yerleştirdiği” iddia edildi.

Süleyman Demirel den seçim sonrası itiraf!..



Miting meydanlarında Başbakan Erdoğan tarafından da eleştirilen Demirel için 12 Haziran’da yapılan seçimin ardından yeni bir iddia daha ortaya atıldı. CHP listelerinden Demirel’in isteğiyle milletvekili seçilen geçmişte merkez sağda yer alan isimlerin DP’ye geçecekleri veya yeni bir parti çatısı altında Meclis’te grup kuracakları ileri sürüldü.

Demirel’in isteğiyle 12 Haziran’da CHP listelerinden milletvekili seçilen isimlerin ise Ergenekon davasının tutuklu sanığı Mehmet Haberal ile eski ATO başkanı Sinan Aygün, eski DP Genel Başkan Yardımcısı Aytun Çıray, eski DYP’li bakan Turan Tayan olduğu iddialara eklendi.

İDDİALARA YANIT VERDİ

Seçim meydanlarında Başbakan’ın da eleştirilerinin ardından CHP’yi parçalayacağı ithamlarına hedef olan Demirel, iddialara tepki gösterdi.

Demirel, şunları söyledi: “CHP listeleri üstünde etkili olduğum iddiaları, Başbakan tarafından da meydanlarda telaffuz edildi. Allah şahidimdir ki kimse için böyle bir talepte bulunmadım. Tek istisna Mehmet Haberal’dır. Onunla ilgili mesele de tamamıyla insanidir. Aslında benimle ilgili isnatlar umurumda olmazdı. Ama başkalarına zarar verebilir. Hassasiyetim bundan.”

 

 





16.06.11 14:00

henüz puan verilmedi
2753 kez okundu


İlgili Haberler
Diğer Haberler


GÜNDEMDEKİLER : Kim Kardashian   Ahu Yağtu   Esra Erol   Acun Ilıcalı   Kenan İmirzalıoğlu   Muhteşem Yüzyıl   Bülent Ersoy   Gülben Ergen   Beren Saat   Suskunlar   Saba Tümer