Gündemdeki 3 süper isim!

Prandelli, stoper, forvet ve sağ bek isteğini yeniledi. Yönetim Chedjounun yerine fon üzerinden Balanta, takas yoluyla Bursalı Şener ve Wenger'in inadına rağmen Joel Campbell'ı bitirecek.

Gündemdeki 3 süper isim!
Akşam'da yer alan habere göre İzmir'de Soma yararına oynanan Atletico Madrid maçından sonra özellikle ofansif yönden eksiklikler bir kez daha dikkat çekerken Cesare Prandelli, forvet ve savunmaya acil olarak takviye yapılmasını istedi. Bu isteğini yineleyen İtalyan Hoca'nın talebi üzerine harekete geçen yönetim transfer çalışmalarını hızlandırdı. Chedjou'nun hazırlık maçlarında gösterdiği performansı yetersiz bulan İtalyan teknik adam stoper mevkiinde görev verdiği isimlerden rakibe yakın oynamasını ve çabuk hareket etmesini isterken Kamerunlu ise bu konuda sınıfta kaldı.

SERDAR OLMAZ, 2'SİNDEN BİRİ

Aslan bunun üzerine 3 stoper adayı Balanta, Doria ve Serdar Taşçı'dan birisini bitirmeye çalışıyor. Doria ve Balanta'ta kiralama formülü devreye girerken Balanta'nın yüzde 50 ortaklıkla bir fon ile birlikte alınması favori gözüküyor. Öte yandan Spartak Moskova'da forma giyen Serdar Taşçı Türk statüsünde olması nedeniyle avantajlı ancak sakatlığı nedeniyle 6 ay sahalardan uzak kalan Serdar'a Prandelli'nin sıcak bakmadığı ve scout ekibinden rapor istediği ortaya çıktı.

ŞENER VE CAMPBELL BEKLENTİSİ

Sağ bek konusunda Tarık Çamdal defteri kapandı, Bursalı Şener için CEO Lutfi Arıboğan, Bursa başkanı Recep Bölükbaşı ile görüştü. Takastaki isimler konusunda anlaşma olursa bu iş bitecek.

Forvet için ise Joel Campbell Aslan'ın gözdesi. Cenk Ergün, Arsenal'den "Wenger bırakmıyor ancak son dakika bir değişiklik olabilir" bilgisi aldı. Aslan 1 Eylül'e dek bu transferi bekleyebilir. Ancak Prandelli, "Campbell, 25 Ağustos'taki derbiye yetişsin" ısrarında.
Konular Spor Haberleri