Şenol Güneş Napoli’nin şifresini çözdü

Beşiktaş teknik Direktörü Şenol Güneş, Napoli maçında Talisca, Quaresma ve oynaması halinde Gökhan İnler’den şut çekmelerini istedi. Güneş, “Gerçek oyununuzu sahaya yansıtın, puanla döneriz” diye motive etti.

Güneş, Napoli’nin şifresini çözdü
AMKSpor'da yer alan habere göre Beşiktaş, Napoli maçına kilitlendi. Teknik Direktör Şenol Güneş, takımıyla yaptığı toplantıda Şampiyonlar Ligi'nde önemli bir deplasmana çıkacaklarını belirtip, taktiksel uyarılarda bulundu. Güneş, uzaktan isabetli şutlarıyla başarılı olan Talisca, Quaresma ve Gökhan İnler ile özel bir toplantı yaptı. Tecrübeli hoca, “Kaleyi gördüğünüz anda şutlarınızı ihmal etmeyin” uyarısını yaptı.

1 PUAN BİZE İYİ GELİR

Takımla yaptığı toplantıda “Sizlere her zamanki gibi yine güveniyorum” ifadesini kullanan Güneş, “Şampiyonlar Ligi'nde ilk iki maçta iyi oyun sergiledik. Sizler, ne zaman ne yapmanız gerektiğini iyi bilen bir takımsınız. Dikkatli ve organize olan görüntümüzden çıkmayalım. En az 1 puanla evimize dönersek, ilk 2 şansımız daha da artacak” konuşmasını yaptı.

HAYDİ GÖKHAN BİTİR İŞİ

Sakatlığı geçtiği halde Kayseri'de riske edilmeyen Gökhan İnler, 4 sezon formasını giydiği ve kaptanlığını da yaptığı İtalyan temsilcisine rakip olmanın heyecanı içinde. Siyah-beyazlı taraftarlar ise bonservisine sahip olan Benfica'nın ağlarını deplasmanda son dakikadaki frikiğiyle havalandıran Talisca gibi İnler'den de eski takımına karşı gol atması beklentisini ‘Sıra sende' sloganıyla ortaya koydu.
Konular Spor Haberleri