Şenol Güneş'ten çarpıcı sözler!

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, takımın Şampiyonlar Ligi hedeflerini yorumlayan Mario Gomez'e yanıt verirken, Volkan Şen hakkında da görüş bildirdi.

Güneş'ten çarpıcı sözler!
AMKSpor'da yer alan habere göre TRT Spor’da yayınlanan Stadyum programında konuşan Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Mario Gomez sözlerine cevap verdi!

Güneş, “Mario Gomez’in Şampiyonlar Ligi hedeflerimiz hakkında söylediklerine katılmıyorum. O tip yorumları ancak ben söyleyebilirim. Mario Gomez gelirken, ‘Şampiyonlar Ligi’nde iddialı olursanız geleceğim’ dedi mi? Hayır…” diyerek Alman yıldızın daha önce yaptığı açıklamaya cevap verdi.

Güneş, transfer çalışmalarıyla ilgili gelen soruya ise şöyle yanıt verdi: “Forvet ve orta sahaya ihtiyacımız yok. Tabii bu bölgelerden oyuncu ayrılmadığı takdirde. Ama savunmada sıkıntılarımız var. Beklerimiz de dahil savunmaya takviye yapmak istiyoruz.”

Volkan Şen hakkında da flaş bir açıklama yapan tecrübeli teknik adam, “Volkan Şen de bize gelmek istiyordu. Quaresma’yı tanımıyordum. Soruyordum, herkes farklı şeyler söylüyordu. Ben oynatırım, kötü bir şey olursa kadro dışı bırakırım demiştim. Geldi, formayı kaptı” ifadelerini kullandı.
Konular Spor Haberleri