Güngören'deki kanlı mafya hesaplaşmasında flaş gözaltılar

Güngören’de dün akşam Menderes Caddesi’ne beyaz bir otomobille gelen grup, aralarında husumet bulunduğu iddia edilen başka bir gruba Kalaşnikoflarla ateş açtı. 1 kişinin öldüğü ve 7 kişinin yaralandığı silahlı çatışmaya karıştıkları iddia edilen 15 kişi gözaltına alındı.

Güngören'deki kanlı mafya hesaplaşmasında flaş gözaltılar
Hürriyet'ten Çetin Aydın'ın haberine göre Güngören Güven Mahallesi'nde dün 1 kişinin öldüğü ve 7 kişinin yaralandığı silahlı çatışmaya ilişkin çalışma başlatan Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Güngören İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelilerin yakalanması için bazı adreslere operasyon düzenledi. Operasyonlarda, olaya karıştıkları iddia edilen 15 kişi gözaltına alındı. Zanlılarla birlikte 2 Kalaşnikof marka tüfek ile 2 tabanca da ele geçirildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nüm Vatan yerleşkesinde gözaltında tutulan 15 kişinin sorgulamalarının sürdüğü bildirildi. Güngören ilçesi Güven Mahallesi Menderes Caddesi'ne dün akşam otomobil ile gelen kişiler, aralarında husumet bulunduğu ileri sürülen başka bir grubun üzerine uzun namlulu silahlarla ateş açmış, çıkan silahlı çatışmada 7 kişi yaralanırken, 1 kişi yaşamını yitirmişti.

Saldırının Sarallar grubu tarafından Sedat Şahin grubuyla birlikte hareket ettiği öne sürülen Şirinler grubuna yönelik olduğu belirlenmişti.