Gupse Özay'ın ayaklarını yerden kesen sözler

Gupse Özay’ın senaryosunu yazdığı ve başrolünü üstlendiği “Görümce” filminin galası önceki akşam yapıldı. Geceye çok sayıda ünlü isim katıldı. Galada sevgilisi Barış Arduç bombayı patlattı: 'Gupse lider ruhlu bir kadın ve beni yönetiyor. Bence kadının erkeği yönetmesi çok güzel.'

Gupse Özay'ın ayaklarını yerden kesen sözler
Güneş'ten Ahmet Döğen'in haberine göre ünlü oyuncu Gupse Özay’ın ‘Görümce’ adlı yeni filminin seyirciyle ilk buluşması gerçekleştirildi. BKM yapımı filmin galası ünlüler geçidine döndü.

Yılmaz Erdoğan, Gupse Öz için “O sadece bir komedi oyuncusu değil, liderlik vasfı olan bir arkadaşımız. Üretiyor, yazıyor ve oynuyor.  Yani çok doğru yolda ilerliyor’’ dedi. Bunun üzerine güzel oyuncunun sevgilisi Barış Arduç da, “Evet lider karakteri vardır’’ dedi.

Gazetecilerin “Sizi Gupse Hanım mı yönetiyor?’’ sorusu üzerine de ‘’Yönetebilir, kadınların erkeği yönetmesi güzeldir’’ şeklinde cevap verdi. Gupse Özay’ın ayrı bir yeteneği olduğunu söyleyen Arduç, “Gupse’nin yeteneklerini tartışmaya gerek yok, her şey ortada. Heyecanını paylaşmak için yanındayım. Gupse her filmde büründüğü karakteri yaşayarak oynuyor. Çok büyük emek sarf ediyor. Emeğinin karşılığını fazlasıyla alacaktır’’ diyerek sevgilisine övgü dolu sözler yağdırdı.

Arduç'un sevgilisiyle ilgili bu sözleri ayrılmalarını bekleyenlere en güzel cevap olurken aşkının övgü dolu konuşması Özay'ın ayaklarını adeta yerden kesti...

Gupse Özay'ın ayaklarını yerden kesen sözler