Güzel aktristen şok itiraf!..

'Edge Of Tomorrow - Yarının Sınırında' filminde Tom Cruise ile birlikte rol alan Emily Blunt açıkladı: Tom Cruise'u öldürüyordum!

Güzel aktristen şok itiraf!..
Akşam'da yer alan habere göre kısa bir süre önce gösterime giren 'Edge Of Tomorrow - Yarının Sınırında' filminde Tom Cruise ile birlikte rol alan Emily Blunt filmin çekimleri sırasında Tom Cruise'a öldürmenin kıyısından döndüğünü açıkladı.

ABD'li talk şov sunucusu Conan O'Brian'ın programına konuk olan Emily Blunt, Tom Cruise ile birlikte çektikleri aksiyon sahnelerinden birinde tehlikeli dakikalar atlattıklarını anlattı. 31 yaşındaki güzel oyuncu Tom Cruise ile birlikte arabada gittikleri bir sahnede prodüksiyon ekibinin tavsiyesine uyarak ilk çekimden daha hızlı gittiğini ve Tom Cruise'un frene basmasını söylemesine rağmen frene basamadığını anlattı. Blunt 'Neden bu işi ondan daha iyi bildiğimi düşündüğümü bilmiyorum ama frene bastığımda çok geçti ve bir ağaca çarptık' dedi.

İngiliz basınından Daily Mail'in haberine göre 51 yaşındaki Cruise ve Blunt kazayı artık gülerek anımsıyor ama güzel oyuncu o an çok korktuklarını da itiraf ediyor.