Güzel mankenlerden Sıla'ya destek

İzmir'de podyuma çıkan Şebnem Schaefer ile Elif Ece Uzun, sevgilisi Ahmet Kural tarafından şiddet gördüğünü iddia eden popçu Sıla’ya destek oldu.

Güzel mankenlerden Sıla'ya destek
Yeni Asır Gazetesi'nden Ercan Akgün'ün haberine göre İzmir'in yeni AVM'si Westpark'ta hafta sonu bir defile düzenlendi.

Gündüz ve akşam iki bölüm halinde gerçekleştirilen 'Westpark Fashion Show' adlı etkinlikte, 20 markanın sonbahar-kış koleksiyonları sergilendi.

Defilelerde ünlü mankenler Şebnem Schaefer ve Elif Ece Uzun ile birlikte Rönesans Ajans'a bağlı 35 model görev aldı. Defile sonunda basın mensuplarıyla bir araya gelen iki ünlü model, geçtiğimiz günlerde Ahmet Kural ile Sıla arasında yaşanan kavga olayı ile ilgili görüşlerini de paylaştı.

"DUYDUKÇA ÜRPERİYORUM"

Bugüne kadar fiziki şiddet görmediğini belirten Şebnem Schaefer, "Ama bunları duydukça ürperiyorum. Ağır cezalar verilmeli. Toplumda mı yoksa kişilerde mi sorun var bilmiyorum ama psikologlara sormak lazım. Bunun altında başka şeyler var" dedi.

Olayı kınadığını söyleyen Elif Ece Uzun ise "Şiddeti yapan kim olursa olsun, devletin ciddi yaptırımlar getirmesi gerekiyor. Bu konular dikkate alınmazsa tekrarlanır. Hayata karşı umudumu kaybediyorum. Sıla gibi yüzlerce kadın var. Ataerkil bir toplum olduğumuz için kadına karşı her şeyi hak görüyorlar. Kadınlar olmasaydı erkekler de olmazdı. Bugün sevgilisine yapan yarın sokaktaki insana, evde annesine veya kardeşine de yapar" şeklinde konuştu.