Güzel patroniçe: Siren Ertan

Siren Ertan, sevgilisi Ersin Kayalar’ın en büyük yardımcısı. Aşkının fabrikasına sık sık giden Ertan, firmanın reklam yıldızı oldu. Sosyetik güzele çalışanlar da ‘Patroniçe’ demeye başladı.

Güzel patroniçe: Siren Ertan
Takvim'de yer alan habere göre aradığı mutluluğu işadamı Ersin Kayalar'da bulan Siren Ertan'dan aşkına reklam jesti… Gökhan Çarmıklı'yla 2015'te 10 yıllık evliliğini bitirip geçtiğimiz yıl yeni bir aşka yelken açan sosyetik güzel, önceki gün Kayalar'ın fabrikasını ziyaret etti. Aşkının işleriyle yakından ilgilenen hatta sık sık holdinge de giden Ertan, ünlü işadamının ürettiği boyaların sosyal medyada reklamlarını yaptı.

'SATIŞLARI PATLATACAK'

Çalışanların 'Patroniçe' diye hitap ettiği sosyetik tasarımcı, yaz sonu evlenmeyi planladığı Kayalar'la fabrikanın önünde poz verdi. Ünlü tasarımcı, aşkıyla çektirdiği bu kareyi de "En büyük Dufa Boya, başka boya tanımam. Dolap boyaları hazır mı?" notuyla paylaştı.

Sosyetik güzelin bu paylaşımı ise "Patroniçe, işlere iyice el atmış. Siren Hanım, bu gidişle şirketin satışlarını da ikiye katlar" yorumları yaptırdı.