Güzel şarkıcı 'Balayı' hazırlığında..

Geçtiğimiz yaz yayınladığı 'Ultraviolence' albümünün üstüne bir devam albümü yayınlamayı planlayan Lana Del Rey, kariyerinin en verimli günlerini yaşıyor.

Güzel şarkıcı 'Balayı' hazırlığında..
Akşam'da yer alan habere göre Lana Del Rey, haziran ayında yayınladığı ‘Ultraviolence’ı eskitmeden yeni albümü için kolları sıvadığını duyurdu. Del Rey’e göre bir devam albümü niteliğinde olan yeni albüm 2012 yılında büyük çıkışına tanık olduğumuz ‘Born to Die’a yakın bir sound’da olacak.

NINA SIMONE'A SAYGI DURUŞU

Albümün adı ise ‘Honeymoon’ (Balayı)…  Del Rey, şimdiden ‘Honeymoon’ için dokuz şarkı yazmış. Ayrıca, bir Nina Simone klasiği olan ‘Don’t Let Me Be Misunderstood’u da cover’lamış. (Ultraviolence albümünde de bir diğer Simone şarkısı ‘The Other Woman’ı cover’lamıştı.)

Dünyaca ünlü müzik dergisi Billboard’a ‘Tüm şarkıları birbirine bağlayacak birkaç şarkı arayışındayım’ diyen ve yeni albümü bahar aylarında yayınlamayı planlayan Del Rey, bu aralar tam bir üretim makinesine dönüşmüş durumda.

TIM BURTON'IN FİLMİ İÇİN DE ŞARKI YAZDI

Lana Del Rey, geçtiğimiz günlerde Tim Burton’un merakla beklenen yeni filmi ‘Big Eyes’ için de ‘I Can Fly’ ve ‘Big Eyes’ adında iki yeni şarkı yayınlamıştı.
Konular Müzik