Habertürk canlı yayınında kıyamet koptu!

Habertürk ekranları yine müthiş bir gazeteci kavgasına şahitlik ederken, moderatör Didem Arslan Yılmaz zor anlar yaşadı. Önce gazeteci Hilal Kaplan'la İsmail Saymaz tartıştı, daha sonra da Nazlı Ilıcak'la Hilal Kaplan müthiş bir canlı yayın kavgasına tutuştu.

Habertürk canlı yayınında kıyamet koptu!

Habertürk ekranlarında yayınlanan "Türkiye'nin Nabzı" programında tansiyon yine tavan yaptı. 4 bakan hakkında verilen Yüce Divan kararının tartışıldığı programda konu başka gündem maddelerine kadar gidince tartışma kaçınılmaz oldu.

'UTANÇ VERİCİ' TARTIŞMA

Gazeteci Hilal Kaplan, İsmail Saymaz'ın 2007 yılında başörtülü memurlar hakkında yaptığı haberi gündeme getirirken, bu haberi "Utanç verici" olarak yorumladı. İsmail Saymaz ise Hilal Kaplan'a "Asıl utanç verici olan 4.sınıftaki bir öğrenciye başörtüsü takılmasıdır" dedi.

MODERATÖR ZOR ANLAR YAŞADI

Hilal Kaplan'la İsmail Saymaz arasındaki tartışma uzun süre devam ederken, moderatör Didem Aslan Yılmaz tarafları sakinleştirmekte güçlük çekti. Canlı yayındaki İsmail Saymaz-Hilal Kaplan kavgasının ardından bu sefer de Nazlı Ilıcak ve Hilal Kaplan arasında "Cemaat" tartışması yaşandı.

BİZİM SAVCILARLA YAKIN İLİŞKİMİZ YOK

Hilal Kaplan paralel medyayı takiyecilikle suçlarken, Nazlı Ilıcak'ın "Elinizdeki delilleri açıklayın" sözlerine "Bizim sizin gibi polis savcılarla yakın ilişkimiz yok" yanıtı verdi.

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..