Hacı Gülben Ergen dekolteden taviz vermiyor!

Balayı tatili yerine eşiyle kutsal topraklara gitme kararı alan ve Hac vazifesini yerine getirip hacı olan; önceki yıllarda da iddialı sahne kostümleriyle adından söz ettiren Gülben Ergen'in 'dekolte'den taviz vermeyişi takipçilerinden tepki gördü.

Hacı Gülben, dekolteden taviz vermiyor!

Gülben Ergen'in geçtiğimiz günlerde bir bayii toplantısında giydiği derin dekolteli kostümler şaşkınlık yarattı.

KABE YOLUNDA DUYGUSALLIK

Gazeteci Erhan Çelik ile yaşamını birleştirip Kurban Bayramı'nda eşiyle birlikte kutsal topraklara giden Gülben Ergen; Hacca giden her Müslüman gibi ihrama girmiş ve yanındaki otobüste bulunan yaşlı bir kadının fotoğrafını paylaşıp şöyle yazmıştı: "O teyze ile yolumuz bir. Tanışmayız, birbirimizin dilini bilmeyiz ama bir çerçevede birleşmişiz. Bayramı idrak ederek farklı yaşıyorum. Yargılandıkça ve kırıldıkça varmışım bu yollara meğer. Yargılanmaya, suçlanmaya, yanmaya devam."

Hacı Gülben Ergen dekolteden taviz vermiyor!



ERGEN'İN YENİ YAŞAMI

Hac ziyaretinin vaciplerinden biri olarak ihramdan çıktıktan sonra saçlarından bir tutam kesen Gülben Ergen, böylece 'Hacı' olma şerefine eşi Erhan Çelik'le kurduğu yeni yaşamında ulaşmış oldu.

Fakat Hacı Gülben Ergen'in dekoltesinden asla taviz vermeyişi takipçilerinin tepkisini çekiyor.

Ergen'in geçtiğimiz akşamlarda bir bayii toplantısında giydiği derin dekolteli kostümlerle çekilen fotoğrafları organizatör Oğuz Arınmış'ın sayfasında yer aldı. Ergen, Arınmış'ın yayınladığı fotoğrafları repost ederek kendi sayfasında takipçileriyle paylaştı. Ergen'in paylaştığı fotoğraflara sayısız olumsuz yorum geldi.

Hacı Gülben Ergen dekolteden taviz vermiyor! - Resim : 2

Hacı Gülben Ergen dekolteden taviz vermiyor! - Resim : 3

Hacı Gülben Ergen dekolteden taviz vermiyor! - Resim : 4


Hacı Gülben Ergen dekolteden taviz vermiyor! - Resim : 5

Geçmişten bu yana iddialı kostümleri tercih eden Gülben Ergen 2008'de sahneye çıktığı Kıbrıs'ta giydiği kıyafetiyle de hafızalardan çıkmayan bir frikik vermiş ve bu haber manşetlerde yerini almıştı.

GÜLBEN ERGEN'İN HER YERİ MEYDANDA (HABER LİNKİ)

Hacı Gülben Ergen dekolteden taviz vermiyor! - Resim : 6