Hacı Sabancı İbiza’dan malikane aldı!

İş adamı Hacı Sabancı sık sık tatile çıktığı İbiza’da 9 milyon 500 bin euro’ya malikane aldı. Arkadaşlarıyla yeni evinde kutlama yaptı. 25 bin euro’ya da şampanya açtırdı.

Hacı Sabancı İbiza’dan malikane aldı!
Takvim'de yer alan habere göre ünlü iş adamı Hacı Sabancı'nın kesenin ağzını açtı. Güzel model Özge Ulusoy'la 6 yıllık aşkını bitirdikten sonra çapkınlıkta gaza bastı.

Yabancı güzelleri tek tek instagram'da takip etmeye başladı. Çapkın iş adamı, yurt dışı kaçamaklarına önceki gün bir yenisini daha ekledi. İspanya'nın gözde adası İbiza'ya gitti. Kardeşi Hakan Sabancı ile yakın dostları da kendisine eşlik etti.

Çapkınlığın kitabını yazan Sabancı kardeşler, Ariana Christensen ve Alexandra Emmy adındaki iki İspanyol güzelle gününü gün etti. İki güzeli İbiza'da 9 milyon 500 bin euro'ya (39 milyon TL) satın aldığı havuzlu villada konuk etti. Esmer güzeli Ariana Christensen'le yakından ilgilenen Sabancı, yaklaşık 12 kişilik arkadaş grubunun tüm masraflarını da kendi üstlendi.

Daha sonra çılgın partileriyle ünlü Pacha Club'a giden Hacı Sabancı ve beraberindekiler, sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi.

Yemeğin sonunda 5 bin euro (25 bin TL) hesap ödeyen ünlü iş adamı, gece boyunca da paraları su gibi akıttı.