Hacı Sabancı, Zeynep Nazlı'ya fena tutuldu!

Sosyetik Hacı Sabancı, aşk hayatında yeni bir sayfa açtı. Sabancı, ortak dostları sayesinde tanıştığı Zeynep Nazlı Kayı ile dün bu pozunu paylaşıp ‘Akşam güneşi güzele vurur’ dedi.

Hacı Sabancı, Zeynep Nazlı'ya fena tutuldu!
Takvim'de yer alan habere göre uzun yıllar beraberlik yaşadığı Özge Ulusoy'dan ayrıldıktan sonra adı sayısız güzelle anılan Hacı Sabancı, aradığı aşkı sonunda buldu... Yaz boyunca İbiza ve Mikonos arasında mekik dokuyan ve burada yabancı güzellerle gününü gün eden Sabancı, yeni sevgilisini ise kendi arkadaş grubundan seçti.

FRANSA'DA ÇEKİLEN KARE...

Sosyetik iş adamı, uzun zamandır tanıdığı ancak son 1 ayda arkadaşlığının aşka dönüştüğü Zeynep Nazlı Kayı ile dün instagram'dan ilişkisini ilan etti. Hacı Sabancı, Kayı ile St.Tropez'de çekilmiş bir fotoğrafını "Akşam güneşi güzele vurur derler" notuyla paylaştı. Zeynep Nazlı Kayı'nın adını ve yüzünü saklayan Hacı Sabancı ise yine de yakayı ele verdi.

ALKOÇLAR'LA ARASI AÇILDI!

Bu arada Zeynep Nazlı Kayı, bir dönem Aslışah Alkoçlar'ın en yakın arkadaşıydı. İkili tüm yaz Mikonos'ta birlikteydi. Ancak Kayı, Alkoçlar'ın arasının açıldığı Şeyma Subaşı ile dostluğunu sürdürünce arkadaşlık bitti. Aslışah Alkoçlar, Zeynep Nazlı Kayı'nın Subaşı'nın Fransa'daki düğününe gitmesinin ardından ise sosyetik arkadaşını instagram'dan takipten çıkardı. Kayı ise eski dostuna nispet yaparcasına düğünden çekilen fotoğraflarını instagram'da paylaştı.

Koç Özel Lisesi mezunu olan Kayı, Queen Mary University of London ve yine Londra'daki University of Westminster'de eğitim aldı.