Haciz memurlarını yarı çıplak halde kovaladı!..

İstanbul Sancaktepe'de haciz işlemleri için bir eve giden memurlar, elinde tabanca ile yarı çıplak halde kapıyı açan Ozan Ö.'yü karşılarında görünce şaşkına döndü.

Haciz memurlarını yarı çıplak halde kovaladı!..
İHA'nın haberine göre yarı çıplak halde elinde silahla memurları kovalayan şahıs güvenlik kameralarınca görüntülenirken, polis tarafından yakalanan Ozan Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, dün 12.30 sıralarında Sancaktepe İnönü Mahallesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, icra memurları haciz işlemleri için 26 yaşındaki Ozan Ö.'nun evine geldi.

İcra memurları kapıyı açan Ozan Ö.'yu ikna etmek için bir süre uğraştı. İcra memurlarının ikna çalışmaları sırasında sinirlerine hakim olamayan Ozan Ö. evde bulunan tabancayı alarak icra memurlarına doğrulttu.

Gördükleri durum karşısında şaşkına dönen icra memurları çözümü kaçmakta bulurken, Ozan Ö. ise memurları don atlet kovalamaya başladı.

İcra memurları hızlı bir şekilde binadan uzaklaşırken, Ozan Ö.'nün ise don atlet bina dışına çıkması çevredeki vatandaşları şaşkına çevirdi.

İşte o anlar ...

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..