Hadise Bodrum'da "kazık fırtınası" estiriyor!

Bodrum’daki beach’lerde yemek yiyen yanında bir de kazık yiyor. Hadise’nin Yalıkavak’taki mekanı La Plaj da fiyatlarıyla cep yakıyor. Bir hamburgerin 50 lira olduğu mekanda lahmacun-ayran da 60 lira.

Hadise Bodrum'da "kazık fırtınası" estiriyor!
Takvim'de yer alan habere göre Bodrum güneşi tatilcilerin tenini, eğlence mekanlarının kazık fiyatları da ceplerini yakıyor… Eğlence konusunda birbirleriyle yarışan Bodrum'daki mekanların mönüleri, vatandaşın karnını doyurmaktan çok dudak uçuklatan fiyatlarıyla ceplerini boşaltıyor. Geçtiğimiz yaz hizmete giren popçu Hadise'nin sahibi olduğu La Plaj da bu modaya uydu. Türkbükü'ndeki mekan, sezon başı olmasına ve eğlence sezonunun tam olarak açılmamasına rağmen yüksek fiyatlarıyla herkesi şaşırttı.

CEPLER YANIYOR!

Öyle ki kazık fiyatlarıyla çevredeki sosyetik mekanlarla yarışan La Plaj'da karnını lahmacunla doyurmak isteyen tatilciler, 35 lira ödemek zorunda… "Lahmacun kuru kuru gitmez" deyip bir de yanına ayran söyleyen bir kişinin cebinden 25 lira daha çıkıyor. Tatilcilerin en çok tükettiği yiyeceklerden hamburgerin fiyatı ise 50 lira… Kuşbaşılı pidenin 60 lira olduğu mönüde dondurmayla serinlemek isteyenleri daha da sıcak basıyor. Çünkü 3 top dondurma yemenin bedeli tam 25 lira.

Hadise Bodrum'da "kazık fırtınası" estiriyor!

BAYRAM TARİFESİ

Şezlonga uzanıp kokteyl keyif yapmayı düşünler de ellerini ceplerine biraz daha fazla götürmek zorunda. Zira mönüdeki kokteyllerden 1 kadeh sipariş edenler 75 lira ödüyor. Şimdilik tatil sezonu tam olarak açılmamasına rağmen kazıkçı mekanlar listesinin üst sıralarında yer alan La Plaj'ın bayramla birlikte mönüsündeki tüm yiyecek ve içecek fiyatları da artacak. Özellikle Hadise'nin de aralarında olduğu ünlü isimler mekanda sahne almaya başladıkça mönüden herhangi bir şey sipariş edenin cebi bir hayli boşalacak gibi duruyor… Mekandaki localarda gün boyu dinlenip deniz keyfi yapmak ise bir servet değerinde.