HADİSE ÇIKARAN 'ÇAKMA' ÇANTA!

Hadise'nin internetten aldığı çanta sahte çıkınca seksi şarkıcı, Fransa'da kaçakçı muamelesi gördü!

HADİSE ÇIKARAN 'ÇAKMA' ÇANTA!

İnternetten satış yapan bazı alışveriş sitelerindeki dolandırıcılığın son mağduru Hadise oldu.

Ünlü şarkıcı, çok beğendiği Louis Vuitton imzalı çantayı, internetteki bir siteden satın aldı. Fiyatı 795 dolar olan çantanın orijinal olduğunu düşünen Hadise, dolandırıldığını ancak Fransa’daki havalimanına gidince anladı!

BİR SAAT İŞİN ASLINI ANLATTI

"Çakma ürünler" konusunda son derece hassas olan Fransız havalimanı güvenliği; Hadise’nin çantasının sahte olduğunu uzun bir incelemenin ardından fark etti. Çantayı internetten satın aldığını yetkililere anlatan seksi şarkıcı, Fransa’da adeta kaçakçı muamelesi gördü. Yaklaşık 1 saat havalimanındaki yetkililere işin gerçeğini anlatan Hadise, çakma çantasını orada bırakıp havalimanından ayrıldı. Bu arada Hadise’nin yanında sevgilisi Sinan Akçıl’ın da olduğu konuşulanlar arasında.

BİLEREK SATIN ALAN ÜNLÜLER VAR!

Orijinal sandığı çantasının çakma olduğunu büyük bir sıkıntı sonucu anlayan Hadise’nin aksine, bilerek sahte ürünler satın alan ünlülerin olduğu biliniyor. Özellikle Kapalıçarşı civarındaki "çakma ürün" satan dükkanlara giden Aysun Kayacı gibi isimler, tanınmamak için şapka ve gözlük takıyor. Sibel Can ve Bülent Ersoy’un ise imitasyon taşlı mücevherler satın aldığı konuşuluyor.

Takvim gazetesi