Hadise kendini eve mi kapattı?

"O Ses Türkiye"nin çekimleri sırasında boynundaki kolyeden, parmağındaki yüzüğe kadar bütün ziynet eşyalarının haczedildiği iddia edilen Hadise o günden beri evinden çıkmıyor, kimseyle konuşmuyor...

Hadise kendini eve mi kapattı?
Güneş'te yer alan habere göre Trendyol markasının sahibi DSM Grup ile 4 yıl önce imzaladığı 500 bin euroluk reklam sözleşmesine aykırı davrandığı gerekçesiyle 250 bin euro ceza ödemeye mahkûm edilen Hadise, sıkıntılı günler yaşıyor.

İddiaya göre; 'O Ses Türkiye'de jüri üyesi olan Hadise, önceki gün program için bant çekimleri devam ederken icra memurlarının stüdyoya gelmesiyle büyük şok yaşadı.

Programına ara vermek zorunda kalan ve gözyaşları içinde ceza tutanağını imzalayan Hadise, daha sonra programına devam etti. 

Olaya tanıklık eden bazı seyirciler, sanatçının kulağındaki küpe ve boynundaki kolyenin stüdyoya döndüğünde üzerinde olmadığını iddia etti. Bu durum, icra memurlarının Hadise'nin üzerindeki ziynet eşyalarına ve paralarına el koyduğu şeklinde yorumlandı.

Hadise'den o günden beri haber alınamıyor, yakın çevresi Hadise'nin iki gündür kendini eve kapattığını, kimseyle görüşmeyi kabul etmediğini dile getirdi.