Hadise'den Beyaz'la aşk iddialarına yanıt geldi!

Kalbinin kapılarını yıllardır kilitli tutan Hadise, bu durumun nedenini, ününü hak edecek birinin olmamasına bağlıyor.

Hadise'den Beyaz'la aşk iddialarına yanıt geldi!
Akşam Gazetesi'nden Recep Aslan'ın haberine göre uzun süredir basından kaçan Hadise, sessizliğini bozdu! Güzel şarkıcı, hakkında çıkan aşk iddialarına ve özel yaşamına dair mini bir röportaj gerçekleştirdi.

İlk olarak sözlerine 'O Ses Türkiye'deki partneri Beyazıt Öztürk’le haklarında çıkan aşk haberleri yalanlayan Hadise, "Yıllardır beni Murat'la (Boz) yazıyorsunuz. Beyaz gelince Murat'ı bir kenara attınız. Aramızda aşk yok" diyerek konuştu. Özel hayatında kimsenin olmadığını aktaran ünlü popçu, bu durumun nedenini ise kendisine uygun birini bulamadığını söyleyerek açıklıyor.

SAYEMDE HERKES ÜNLENİYOR!

Popçu, "Sayemde herkes ünlensin istemiyorum. Emin olmadan olmaz. Yanımda hangi erkek olursa adam, manşetlerde yer alıyor. İşte bunu hak edecek biri olmalı. Hem beni, hem manşeti hak etmeyen biri, beni hak edemez" diyerek seçici tavrını gösterdi. 

2018 yılının ortalarında annesi Gülnihal Açıkgöz’ün intihar girişiminde bulunmasının ardından, kardeşleri Hülya ve Derya Açıkgöz'le de arası açılan Hadise, “2018 benim için zor bir süreçti. Ama 2019’da her şey çok güzel olacak” dedi. Annesinin sağlık durumunun iyi olduğunu dile getiren şarkıcı, “Annem Türkiye’de değil, ailemle görüşüyoruz. Her ailede bir şeyler yaşanır, bizde de oldu ve geçti” şeklinde konuştu.

Hadise bu açıklamasıyla, dargın olduğu kardeşleriyle 2019 yılında barışabileceğinin sinyalini verdi.