Hadise'den haftalar sonra yalanlama

Bodrum'da plaj işletmeciliği işine girdiği yönünde haberler yapılan ve son olarak beach incelemesinde görüntülenen Hadise'den yalanlama geldi.

Hadise'den haftalar sonra yalanlama

Bodrum'da kış ayı boyunca inşaat çalışmaları süren ve yaklaşık 2 milyon liraya mal olduğu öğrenilen Hadise'nin, 'La Plaj' isimli beach'inin açılışı geçtiğimiz günlerde yapıldı.

Açılıştan hemen önce Bodrum'a giden ve ablası Hülya Açıkgöz ile birlikte plajı gezen Hadise'nin ablalarıyla birlikte plaj işletmeciliği işine girdiği iddia edilmişti. Ancak Hadise'nin açılışa katılmaması kafalarda soru işareti oluştururken, jet açıklama Hadise'den geldi. Hadise, beach iddialarını yalanlayarak "O plaj bana ait değil ablamın" dedi.

"BEN SANATÇIYIM, İŞLETMECİ DEĞİL"

Günaydın'a konuşan Hadise, "Benim o mekanla ilgim yok. Ben işletmeci değil sanatçıyım. Orada vakit geçiremem. Konserlerim var. Orası ablam Hülya Açıkgöz'e ait. Ben sadece kendisine destek olmak için gittim. Kardeşlerimin işine her zaman destek veriyorum. Üçünün de kendi başlarına yarattıkları işleri var. Ben de yeni albümümle uğraşıyorum" dedi.

Hadise'den haftalar sonra yalanlama