Hadise'nin ablası apar topar gönderildi!

Şarkıcı Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz büyük umutlarla ortak olduğu La Plaj’dan gönderildi. Önceki gün mekana gelen mülk sahipleri, ‘Verdiğiniz sözleri tutmadınız’ diyerek sözleşmeyi feshetti.

Hadise'nin ablası apar topar gönderildi!
Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre ünlü şarkıcı Hadise'nin ablası Hülya Açıkgöz'ün hayalleri suya düştü... Abla Açıkgöz'ün geçtiğimiz yıl Bodrum'da hizmete açtığı mekanı 'La Plaj' ilk günden itibaren adını olaylarla duyurmuştu. 18 yaşından küçüklere alkol servisi yapıldığı için mühürlenen mekanın kapısına yüksek ses nedeniyle de zabıtalar dayanmıştı. Bir başka gece de silahlı bir kişinin kavga çıkardığı ve yüreklerin ağza geldiği 'La Plaj' kazık fiyatlarıyla da yaz boyunca manşetlerden inmedi.

1 HAMBURGER 50 LİRA

Bir lahmacunun 35 TL, hamburgerin 50 TL, 1 bardak ayranın ise 25 TL olduğu Bodrum'un en pahalı mekanlarının başında gelen 'La Plaj'ın ortaklarından Hülya Açıkgöz, mülk sahiplerine verdiği sözleri tutmadı. Kazık fiyatlı mönüsüyle paraya para demeyen Açıkgöz, dün öğlen saatlerinde 'La Plaj'dan mülk sahipleri tarafından gönderildi. Aden Turizm A.Ş yetkilileri, mekana gelip verdikleri vaatleri yerine getirmediği gerekçesiyle sözleşmeyi feshettiklerini Açıkgöz'e tebliğ etti.

'İSTENİLEN CİROYA ULAŞMADI'

Hülya Açıkgöz'ün kendilerine ait yazar kasa post cihazları ve özel eşyalarıyla mekandan ayrıldığı iddia edildi. İşletmeyi devralan Aden Turizm yetkileri, "Hadise ve Hülya Hanım iki yıldır sözleşmede yer alan taahhütleri yerine getirmediler. İstenilen cirolara ulaşamadılar. Biz sözleşmeyi feshettik" açıklamasını yaptı.