Hadise'ye hüsran üstüne hüsran!

Bilet satılmadığı için Bostancı konserini 4 ay erteleyen Hadise’ye yine hüsran... ‘Şampiyon’ albümüyle ilgi görmeyen şarkıcının Kıbrıs konseri de fırsat sitesine düştü!..

Hadise'ye hüsran üstüne hüsran!
Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre konserlerine ilgiyi artırmak için özel hayatını dahi kullanan Hadise, ne yaptıysa başarılı olamadı! Kasım 2017'deki Bostancı Gösteri Merkezi konserinin biletleri satılmayınca çareyi konser tarihini 17 Mart'a ertelemekte bulan popçu, yine hüsrana uğradı. Hadise'nin 17 Şubat'ta Kıbrıs'taki bir otelde vereceği konserine beklenen ilgi olmadı. Şarkıcının 250 bin TL'lik sahne ücretini çıkarmak isteyen otel yetkilileri de internette indirim kampanyaları yapan bir şirketle anlaştı.

KİŞİ BAŞI 600 TL'LİK İNDİRİM

"Sevgililer Günü'ne özel Hadise galası" diye sunulan ve 2 gece ultra her şey dahil konaklama, gidiş-dönüş uçak biletini kapsayan kampanyanın fiyatı kişi başı 939 TL.

Şarkıcının konserine müşteri çekmek için bu fiyatın belirlendiği otele, kendi imkanlarınızla gitmek istediğinizde ise cebinizden kişi başı en az bin 500 TL çıkıyor. Güzel popçunun konserine müşteri çekebilmek için kişi başı 600 TL'lik indirimin yapıldığı sitede, 6 taksit imkanı sunuluyor. Hadise'nin konserinin fırsat sitelerine düşmüş olması ise "Popun zirvesine oynayan bir isme, bu fırsatçılık hiç yakışmadı" dedirtti!..