Hagi'ye öyle bir rakam teklif ettiler ki!..

Araplar, Gheorghe Hagi için kesenin ağzını açtı, yıllık 3 milyon euro teklif etti...

Hagi'ye öyle bir rakam teklif ettiler ki!..
Skorer'den Onur Dinçer'in haberine göre Galatasaray’ın efsane futbolcusu ve eski çalıştırıcısı Gheorghe Hagi, teknik adamlık kariyerinde başarılar yakalayamasa da yine de bir çok kulübü peşinden koşturuyor. İsmi Türkiye’den takımların yanında Romanya Milli Takımı ve Steau Bükreş ile anılan Rumen teknik adama son olarak Arap takımları kancayı taktı.

Rumen basınında yer alan haberlere göre bir önemli Arap ekibi, ünlü futbol adamını takımlarının başına getirmek için kesenin ağzını açtı. İsmi açıklanmayan ekibin Hagi’ye yıllık 3 milyon euro gibi çılgın bir teklifte bulunduğu bildirildi.

Bu takımın Katar ekibi olduğu ise iddia olarak lanse edildi. Şike ve rüşvet soruşturması, yaz-kış tartışması ve stat inşaatlarında işçilerin kötü koşulları derken son zamanlarda imajı oldukça bozulan Katar’ın, 2022 Dünya Kupası ev sahipliği sürecinde prestijini tekrar kazanma arayışında olduğu ve bu bağlamda imajını düzeltecek önemli futbol yüzlerini ülkeye getirme arayışı içerisine girdiği ifade edildi.

Son olarak 2011’de Galatasaray’ı çalıştıran Hagi, senenin başında Romanya Milli Takımı, geçtiğimiz günlerde ise Steaua Bükreş’ten gelen teklifleri geri çevirmişti.
Konular Spor Haberleri