Hakan Atilla, jürinin kararını duyunca tebessüm etmiş

Türkiye ve Halkbank'a yönelik yürütülen kumpas davasında geçtiğmiz gün jüri, Hakan Atilla'yı 5 ayrı ithamdan suçlu bulmuş, kara para aklama davasından ise suçlu bulmamıştı.

Hakan Atilla, jürinin kararını duyunca tebessüm etmiş
Türkiye Gazetesi'nden Ahmet Aydemir'in haberine göre ABD'deki ambargo davasını ilk etapta yerinden, ardından da oradaki gazetecilerden edindiği bilgilerin ışığında kendi Youtube kanalında canlı yayınla izleyicilere aktaran gazeteci Cüneyt Özdemir, Halkbank Eski Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla'nın kendisini 5 ayrı ithamdan suçlu bulan jüri kararının ardından tebessüm ettiğini söyledi.

Türkiye ve Halkbank'a yönelik yürütülen kumpas davasında geçtiğmiz gün jüri, Hakan Atilla'yı 5 ayrı ithamdan suçlu bulmuş, kara para aklama davasından ise suçlu bulmamıştı. Bilgileri, New York'ta mahkemede davayı canlı izleyen gazeteciler ve kaynaklarından edindiği bilgileri Youtube'da canlı yayın yaparak takipçilerine aktaran gazeteci ve televizyoncu Cüneyt Özdemir, jürinin kararını açıklamasının ardından Mehmet Hakan Atilla'nın tebessüm ettiğini ve eşi Burçin Atilla’nın gözyaşlarına boğulduğunu söyledi.