Hakan Bilgin 'sokakta taşlanacak' rol istiyor

Emre Saygı’nın hazırlayıp sunduğu, Türkiye’nin ilk interaktif talk show programı “Hadi Be”nin konuğu, başarılı oyuncu Hakan Bilgin oldu.

Hakan Bilgin 'sokakta taşlanacak' rol istiyor

Hayli keyifli anların yaşandığı “Hadi Be” canlı yayınında Hakan Bilgin, Emre Saygı ve sosyal medya kullanıcılarının sorularını yanıtladı, samimi açıklamalarda bulundu.

Kendini beğenen bir adam değilim

Ekranda kendisini izlemekten pek hoşlanmadığını anlatan Hakan Bilgin, “Kendini çok beğenen bir adam değilimdir. Ekranda seyrederken de daha iyisini yapabileceğimi düşünerek izlerim kendimi. Ama bunun pozitif bir etkisi oluyor. Çünkü daha iyisini yapmak için mücadele veriyorum. Ekrana bakıp da kendinden nefret eden bir adam değilim. Ama benim oynadığım rolü oynayabilecek tanıdığım bir sürü oyuncu var. Ben oynuyorsam, o zaman daha çok hak etmem gerekiyor diye düşünüyorum” dedi.

Klarnet olmayınca saksafona başladım

2014 yılında verdiği bir röportajda klarnet dersleri aldığını söyleyen Hakan Bilgin, onu öğrenemeyince saksafona başladığını açıkladı: “Klarnetteki eğitim sürecinde duvara çarpmamdan sonra, baktım saksafon daha kolay, onun eğitimine başladım. Zaten ben eğitim almayı seviyorum. Finali sevmiyorum, o süreci seviyorum. Onu yaşamak daha keyifli.”

En çekici erkekler listesinde 156’ncı olabilirim

Kendisini yakışıklı bulmadığını belirten Hakan Bilgin, Türkiye’nin en çekici erkekleri listesinde de bulunamayacağını söyledi: “Ben 156’ncı olabilirim o listede!”

‘İstanbul’da kızlar komik erkek seçiyor’ dediler, komik oldum

Hakan Bilgin, komik olmasının nedenini çocukluk yıllarına ait bir anıyla anlattı: “Yıllar önce Ordu’da ortaokulda okurken, Abdullah diye bir arkadaşımız İstanbul’a, Kabataş Erkek Lisesi’ne geldi. Yazın da Ordu’ya geri döndü. Biz de o zaman ergeniz, 13-15 yaşları. ‘Oğlum İstanbul’da durum nasıl, kızlarla aran nasıl?’ filan diye erkek muhabbeti yaptık. Abdullah çok yakışıklı bir çocuktur. Döndü dedi ki; ‘Oğlum yakışıklılık falan hikaye. İstanbul’da kızlar sadece ve sadece komik ve çok konuşan erkek seçiyor.’ Yıllar sonra çenem bu kadar düşünce, biraz da mizahi oyuncu olmaya başlayınca, alt benliği araştırdım ve baktım ki ben bu sözden çok yönlenmişim. Benim tamamen derdim komik olmak ve konuşmakmış yani. O zamanki Apo beni nasıl etkilediyse, bilmiyorum.”

Öğretmen olmayı çok isterdim

Hakan Bilgin, “Oyuncu olmasanız hangi mesleği yapmak isterdiniz?” sorusunu şöyle yanıtladı: “Öğretmen olmayı çok isterdim. Ama Ahmet Naç gibi bir öğretmen olmak isterdim. Bir ilkokul öğretmeni Ahmet Naç. Milli Eğitim’in müfredatını bozmadan, bambaşka fikirlerle çocuklara çok özel bir eğitim veriyor. Müthiş çocuklar yetiştiriyor. Türkiye’nin geleceğini yetiştiriyor. Ben de öyle idealist bir öğretmen olmak isterdim.”

İlk defa bir filmde sevgilim oldu


Hakan Bilgin, “Yanlış Anlama”yla kariyerinde bir ilke de imza attığını söyledi: “İlk defa bir filmde sevgilim oldu. Ve sevgilime aşk cümleleri sarf ettim. Baya jön gibi sahnelerim oldu, ben de şaşırdım kendime. Öyle bir şey beklemiyordum. Azerbaycan’ın en güzel kızlarından Pervin’le (Abiyeva) oynadık. Benim için değişik olan şeylerden biri buydu.”

Sokakta taşlanacak bir adamı oynamak istiyorum

Ünlü oyuncu, farklı karakterleri canlandırmak istediğini şu sözlerle dile getirdi: “Bundan sonra kötü adamı canlandırmak istiyorum. Sokakta taşlanacak bir adamı oynamak istiyorum. Değişmek lazım. Bu değişiklikler oyuncu olarak bizim idmanımızı artıran, geliştiren bir şey. ‘Hakan Bilgin böyle çok komik, sürekli Laz oynasın’ dediler. Bıraksaydım, 20 sene Laz oynayabilirdim. ‘Aşkım Aşkım’dan sonra bir sürü Laz teklifi geldi. Reddettiğim işlerle yazlık alırdım Didim’den. Bir şeyi doğru yaparsanız para gelir. Ama para için bir yere koşmanıza gerek yok.”

Hakan Bilgin 'sokakta taşlanacak' rol istiyor