Hakan Peker: "Ne dedeliği, baba oluyorum!"

Bebek'te eşi Arzu Peker ile birlikte akşam yürüyüşüne çıkan ünlü popçu Hakan Peker, gazetecilerın 'dede' sorularıyla karşılaşınca tepkisini gizleyemedi.

Hakan Peker: "Ne dedeliği, baba oluyorum!"
Sözcü'de yer alan habere göre Hakan Peker, gazetecilerin yeni albümü hakkındaki sorularına karşılık ”Efsane şarkılar albümü çok güzel gidiyor, albüme tepkiler çok güzel gidiyor, hatta sosyal medyadan Demet Akalın dahil birçok arkadaşımız mükemmel destek çıkıyor buradan sizin aracılığınız ile onlara teşekkür ederim” dedi.

Albüm sonrası tatil planlarını anlatan ikili, Fransa Cannes’da tatil yaptıklarını yaz sonuna doğru Bodrum’a geçeceklerini ifade etti. Oğlu Burak Peker’den olma torunu için “Dedelik nasıl gidiyor?” diye sorduğumuz ünlü popçu “Ne dedeliği ben 2017’de baba olacağım inşallah” diyerek herkesi şaşırttı.

Hakan Peker, gazetecilerin yeni albümü hakkındaki sorularına karşılık ”Efsane şarkılar albümü çok güzel gidiyor, albüme tepkiler çok güzel gidiyor, hatta sosyal medyadan Demet Akalın dahil birçok arkadaşımız mükemmel destek çıkıyor buradan sizin aracılığınız ile onlara teşekkür ederim” dedi.

Albüm sonrası tatil planlarını anlatan ikili, Fransa Cannes’da tatil yaptıklarını yaz sonuna doğru Bodrum’a geçeceklerini ifade etti.

Hakan Peker: "Ne dedeliği, baba oluyorum!"

Hakan Peker'in yakışıklı oğlu Burak Peker; 2015'in Kasım ayında baba olmuştu...

Hakan Peker: "Ne dedeliği, baba oluyorum!" - Resim : 2