Hakan Sabancı hangi güzel yıldıza gönül verdi?

Çapkınlığın kitabını yazan Hakan Sabancı’nın son gözdesi şarkıcı ve oyuncu Su oldu. Yeni gözdesiyle birkaç kere Anadolu Yakası’nda gizlice buluştuğu konuşulan Sabancı, Su’yu sosyal medyada da takipe alıp fotoğraflarını beğeni yağmuruna tuttu.

Hakan Sabancı hangi güzel yıldıza gönül verdi?
Takvim Gazetesi'nin haberine göre sosyetenin çapkın ismi Hakan Sabancı, özel yaşamındaki hızıyla aşkın suyunu çıkardı. Aslışah Alkoçlar'dan ayrıldıktan sonra son birkaç yılda Hadise, Eliz Sakuçoğlu ve Lara Surol gibi güzellerle yakınlaşan Sabancı, her yurt dışı seyahatinde de bir yabancı güzelle gününü gün etmişti.

Yeni yıla Barcelona'da giren çapkın işadamı, burada da Veeanne adlı bir çocuk annesi modelle sabaha dek eğlenmişti. Sabancı, yurda döner dönmez de geçtiğimiz günlerde eski aşkı Aslıhan Karalar'la Adana'daki bir düğünde samimi görüntüler verdi.

DALDAN DALA HAKAN!

28 yaşındaki işadamının adı şimdi de şarkıcı ve oyuncu Su ile anılıyor. Instagram'da birçok yerli ve yabancı güzeli markaja alan çapkın işadamı, güzel şarkıcıyı sosyal medyada da takibe aldı. Hakan Sabancı ile birkaç kere gizlice buluştuğu konuşulan güzel şarkıcı da ünlü işadamının bu hamlesine aynı şekilde karşılık verdi. Son dönemde işlerinden çok çalkantılı özel hayatıyla anılan genç işadamının, aşkta vurdumduymaz olup sürekli bir güzelle yakınlaşması "Pes!" dedirtti.

Hakan Sabancı hangi güzel yıldıza gönül verdi?