Hakan Sabancı ve Hadise'nin aksiyon dolu aşkı!

Hakan Sabancı, 3 aydır aşk yaşadığı Hadise’yle önceki gece Ulus’ta eğlenip popçunun İstinye’deki evine gitti. Ancak sosyetik playboyun aksiyon filmlerini aratmayan kaçış planı tuttu ve Sabancı, popçuyla yine yan yana görüntülenemedi!

Hakan Sabancı ve Hadise'nin aksiyon dolu aşkı!
Takvim'den Doğan Savaş'ın haberine göre kaçak aşıklar Hadise'yle Hakan Sabancı'nın Aralık 2016'da başlayan ilişkisi doludizgin devam ediyor. Gözde çift, ilk olarak Karaköy'deki Drone Club'da eğlenmiş, çiftin ikinci kaçamağı ise Sabancı'nın 26. yaş günü şerefine Kandilli'deki yalısında verdiği partide gerçekleşmişti. Geçtiğimiz akşam da Emirgan'daki Gizli Kalsın'da buluşan ikili, önceki akşam da 'Ulus 29' adlı mekanda eğlendi. Ünlü popçu ve Hakan Sabancı, objektiflere yakalanmamak için aksiyon dolu bir kaçış planına imza attı.

GAZETECİLERLE KÖŞE KAPMACA

Gecenin başında kız kardeşleriyle eğlenen Hadise, mekana genç sevgilisinin gelmesiyle mutluluktan havalara uçtu. Mekanın köşesinde samimi bir şekilde dans eden ikili, çıkışta yakalanmamak için akla karayı seçti. Şoförüne muhabirleri atlatması için talimat veren iş adamı, VIP minibüsünü ön kapıya getirtti.

Ünlü playboy daha sonra muhabirleri yanıltmak için minibüsünü arka kapıya çağırınca Hadise, kendi aracıyla hızla mekandan ayrıldı. Kardeşlerini bırakan seksi şarkıcı, İstinye'deki evinde Sabancı'yı beklemeye başladı.

Hadise'nin yanına gitmeye çalışan sosyetik playboy ise şarkıcının sokağında yakayı ele verdi. Bunun üzerine Sabancı, pes edip Emirgan'daki Gizli Kalsın'a gitti.

Hakan Sabancı ve Hadise'nin aksiyon dolu aşkı!