Hakan Sabancı'dan Fransız güzele İstanbul turu

Hakan Sabancı, Beşiktaş aşkını Fransız güzel Alysa Lisko’ya da aşıladı. Çapkın playboy, yaz aylarında Yunanistan’da kaçamak yaptığı ünlü modeli, bu kez stadyumda ağırladı.

Hakan Sabancı'dan Fransız güzele İstanbul turu
Takvim'den Doğan Savaş'ın haberin göre özel yaşamındaki hızına yetişilemeyen Hakan Sabancı, gönlünü Fransız model Alysa Lisko'ya kaptırdı. Stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu'yla ilişkisi yılan hikayesine dönen Sabancı, önceki akşam Vodafone Park'ta oynanan Beşiktaş-Akhisar maçını Fransız güzelle izledi. Geçtiğimiz yaz Mikonos tatilinde tanışan ikili, maçı protokol tribününde seyretti.

Hakan Sabancı'dan Fransız güzele İstanbul turu

Hakan Sabancı'dan Fransız güzele İstanbul turu - Resim : 2

İSTANBUL'U GEZDİRDİ

Daha sonra soluğu Emirgan'daki bir gece kulübünde alan Sabancı ile Lisko, doyasıya eğlendi. Geceyi de Four Seasons Hotel Sultanahmet'te geçiren ikiliden Hakan Sabancı, yabancı güzele Türk misafirperverliğini göstermek için de ertesi gün mini bir İstanbul turu organize etti.

TURİZM ELÇİSİ!

Lisko'yu Sultanahmet'te tarihi bir gezintiye çıkaran çapkın işadamı, daha sonra Fransız güzelle lüks teknesine atlayıp Boğaz havası aldı. Alysa Lisko, stadyumdan gittiği tarihi mekanlara kadar Sabancı'yla yaptığı kaçamağın her anını instagram'da takipçileriyle paylaştı. Bu arada genç playboy, geçtiğimiz aylarda Mikonos'ta tanıştığı Yunan güzel Evelyn Kazantzoglou'yu da Fethiye'ye davet edip tatil yapmıştı.