Hakan Sabancı'nın Eliz aşkı çabuk bitti!

Eliz Sakuçoğlu ile aşkı biten Hakan Sabancı, teselliyi eski sevgilisi Lara Surol’da buldu. Önceki gece Ortaköy’de eğlenen ikili, geceyi Sabancı’nın Kanlıca’daki yalısında tamamladı.

Hakan Sabancı'nın Eliz aşkı çabuk bitti!
Takvim Gazetesi'nden Doğan Savaş'ın özel haberine göre çapkın iş adamı Hakan Sabancı'nın aşk hayatındaki hızına yetişmek mümkün değil. Sabancı, geçtiğimiz ay güzel stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu'yla yeni bir aşka yelken açmıştı. Ancak ikilinin aşkı iddiaya göre 1 ayı doldurmadan mazide kaldı. Genç iş adamı da vakit kaybetmeden çapkınlık turlarına çıktı. Hüsranla biten her ilişkisinin ardından eski aşkı Lara Surol'a geri dönen Sabancı, bu kuralını yine bozmadı. Geçtiğimiz Haziran'da Bodrum'da lüks teknesinde Surol'la tatil yapan Hakan Sabancı, önceki akşam da eski mankenle Ortaköy Ruby adlı mekanda sabaha kadar eğlendi.

DENİZ YOLUYLA KAÇTILAR

2015'te kısa süreli bir aşk yaşadığı Lara Surol'a kürkçü dükkanı misali geri dönen Hakan Sabancı, eğlence sonunda basına yakalanmamak için yoğun çaba sarf etti. Çıkışta gazetecileri fark eden ikili, hemen mekana geri döndü. Birlikte görüntü vermek istemeyen Hakan Sabancı ile kendisinden 6 yaş büyük aşkı Lara Surol, içeride yaklaşık 20 dakika bekledi.

Gazetecileri karadan atlatamayacaklarını anlayan ikili, çareyi deniz yoluyla kaçmakta buldu. Genç playboy, özel teknesini mekanın iskelesine getirtti. Tekneye atlayan çift, eğlenceye Hakan Sabancı'nın Kanlıca'daki yalısında devam etti.