Hakan Şükür ve Arif Erdem için flaş iddia!

Galatasaray'dan son dakika kararı geldi. Galatasaray'da dün yapılan mali genel kurulda kulüp üyeliğinden ihraç talepleri reddedilen Hakan Şükür ve Arif Erdem için sarı kırmızılılar yeniden alarma geçti.

Hakan Şükür ve Arif Erdem için flaş iddia!
Hürriyet'te yer alan habere göre yurtdışına kaçan eski futbolcular Hakan Şükür ile Arif Erdem'in Galatasaray üyelikten ihraç talebi mali genel kurulda oy çokluğuyla reddedilmişti. Bu kararın ardından Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Galatasaray Mali Genel Kurulu’nda Hakan Şükür ve Arif Erdem’in kulüp üyeliğinden ihraç edilmesinin reddedilmesine tepki göstermiş, Galatasaray'ın bu kararı düzeltmesi gerektiğini belirtmişti.

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak'ın da Galatasaray'ın tartışma yaratan kararına ilişkin, "Bu isimlere sahip çıkılıyorsa Galatasaray'a yazık ederler" sözleri üzerine Galatasaray Yönetim Kurulu ani bir kararla Hakan Şükür ve Arif Erdem in üyelikten ihracını görüşmek için saat 17:00 de olağanüstü toplanma kararı aldı.

YENİ İDDİA: O MADDE...

Fanatik'in haberine göre ise bu acil durum toplantısında iki ismin üyelikten ihracı için alternatifler masaya yatırıldı.

İddiaya göre tüzüğü detaylı bir şekilde inceleyen yönetim kurulu, genel kurulun toplanmasına gerek kalmadan, Hakan Şükür ve Arif Erdem'in üyeliklerini düşürecek o maddeyi ortaya çıkardı.
Galatasaray Tüzüğü gereği, üyelik aidatlarını 6 yıl ödemeyen kişiler, üyelikten ihraç edilemese de, bu kişilerin üyeliği sonlandırılabiliyor.

Bu maddeyi koz olarak kullanacak yönetim, genel kurulun ihraç edilmemesi yönünde oy kullandığı Hakan Şükür ve Arif Erdem'i kulüpten uzaklaştıracak.

3 BİN KİŞİNİN DAHA ÜYELİKLERİ TEHLİKEDE

Öte yandan tıpkı Hakan Şükür ve Arif Erdem gibi 6 yıldır aidatlarını ödemeyen yaklaşık 3 bin kişinin olduğu tahmin ediliyor. Yönetim kurulunun bu madde üzerinden Şükür ve Erdem'i kulüpten uzaklaştırması halinde bu 3 bin kişi de aynı tehlikeyle karşı karşıya kalabilir.

OYLAMA SONUCU İHRAÇ EDİLENLER...

Dün yapılan genel kurulda; Hakan Şükür, Arif Erdem, Zekeriya Öz, Hüseyin Avni Mutlu, İsmail Demiriz ve Şahabattin Harput'un FETÖ nedeniyle üyelikten çıkarılması oylamaya sunulmuş ve oylama sonucu Zekeriya Öz, Şahabettin Harput, Hüseyin Avni Mutlu, İsmail Demiriz ve Hazım Sesli oy çokluğuyla kulüpten ihraç edilmişti. 
Konular Spor Haberleri