Hakan Ural: "Çapkın bir adam değilim"

Eski eşi Sibel Can’ın yeniden evlenmesiyle ilgili yaptığı yorumla konuşulan Hakan Ural katıldığı programda soruları yanıtladı.

Hakan Ural: "Çapkın bir adam değilim"
Sözcü'de yer alan habere göre Emre Saygı'nın sosyal medya platformu Younow'dan canlı yayınlanan interaktif Talk Show programı ‘Hadi Be'nin konuğu, Hakan Ural oldu. Ural canlı yayında gelen soruları yanıtlarken bir yandan da ilginç bilgiler verdi.

Hakan Ural: "Çapkın bir adam değilim"

ÇAPKIN BİR ADAM DEĞİLİM

Özel hayatında hiç bir zaman çapkın olmadığını belirten Hakan Ural “Çapkın bir adam değilim. Benim yıllarca çapkın diye adım çıktı. Ama hiç bir zaman çapkınlığım olmadı. 19 yaşında evlendim. Yıllarca bu üzerime yapıştı. Çapkın olan ne isimler var. Şöyle bir şey yapışıyor insana. Biraz göz önünde olunca, bir de yakışıklı olunca çapkın diye adın çıkıyor” dedi.

ŞAFAK SEZER'İN SÜRPRİZLERİ OLACAK

Geçtiğimiz günlerde yaşadığı sağlık sorunlarıyla gündeme gelen Şafak Sezer'in sağlık durumunun iyi olduğunu ve sürpriz bir televizyon projesiyle ekranlara geri dönmeye hazırlandığını belirten Hakan Ural “Şafak Sezer'in sağlık durumu çok iyi. Bir sürprizi de olacak yakın zamanda. Televizyona değişik bir projeyle geri dönecek. Şafak popüler bir adam. Türkiye'de 4 – 5 komedyen varsa bunlardan biriside Şafak Sezer'dir. Şafak'ın yaşadığı bu sağlık sorunlarının gündem olması kadar normal bir şey yok. Şafak bir badireler atlattı. Allahtan atlattı. Şimdi yeni işlere hazırlanıyor. ‘Kolapçino 4' ü çekmeye hazırlanıyor. Bende ‘Kolpaçino 4' te seyirciyle buluşacağım” dedi.