Hakan Yılmaz'ı böyle dövmüşler!

Ünlü oyuncu Hakan Yılmaz’ın otel lobisinde darp edildiği anların görüntüsü ortaya çıktı.

Hakan Yılmaz'ı böyle dövmüşler!
İHA'nın haberine göre örüntülerde, eşiyle birlikte otele giriş yapan Hakan Yılmaz’ın bir grupla tartıştığı görülüyor. Ardından da sinirler geriliyor ve 3 kişi ünlü oyuncuya saldırıyor.

Olay dakikalarca devam ederken, eşini korumak için araya giren Elif Yılmaz da saldırganların tekme ve yumruklarına maruz kalıyor. Gergin anlar, polisin olay yerine gelmesiyle sona eriyor.

HAKAN YILMAZ BASIN TOPLASIYLA BİR AÇIKLAMA YAPTI

"Meslek hayatımda ilk defa bu kadar yoğun bir kalabalığa basın toplantısı yapıyorum. Toplumsal açıdan herkesi ilgilendiren bir olay. Bu saatten sonra hukukla ilerleyeceğiz. Olay gecesini anlatan Hakan Yılmaz: 6 Aralık gecesi doğum gününden sonra kalacağımız otelde resepsiyonda işlemlerimizi yaparken hiç tanımadığım birisi geldi ve sert bir şekilde tekme attı. Alkollü olduğunu düşündüm ‘beni tanıdın mı kardeş’ dedi. ‘Tanıyamadım’ dedim, o da ‘böyle olur mu’ dedi. Otel personeli alarm butonuna bastı, ‘ gel sana kendimi tanıtayım’ dedi.  ‘Bakın eşim yanımda uzaklaşın’ dedim. Eşini de seni de harcarım ifadelerini kullandı. Otel personeli geldi ayırmaya çalıştı bu kadar saçma bir şey olabilir mi tanımadım dedim diye darp edildim. ‘Ben buraya polis istiyorum’ dedim.  10 dakika sonra kolluk kuvvetler geldi. ‘Seni de eşini de öldürürüm’ dedi. Bu kadar basit mi bir insanı darp etmek ? Bahaneler ürettiler bana saldırmak için. Benim vatana millete bayrağa topluma dine karşı ağza alınmayacak sözler söylediğimi iddia ederek darp ettiğini iddia etmiş. Adam ne yaptığını hatırlamıyor. Böyle bir durumda yanında bir kadın varsa çeker gidersin. Ben rahatım toplumda bu tarz insanları eğitmemiz lazım..."

İşte o anlar...

İzlemek için haberin videosuna TIKLAYINIZ!..