Göztepeli Halil, Almanya'ya koşuyor!

Freiburg’un ara dönemdeki transfer teklifini Göztepe Başkanı Mehmet Sepil veto etti. Ancak Alman ekipleri sezon sonu için markajı sürdürüyor...

Halil, Almanya'ya koşuyor!
Yeni Asır'da yer alan habere göre Göztepe'nin yıldızları sınırları aştı...

Başarılı sol kanat oyuncusu Halil Akbunar'ı Bundesliga ekipleri markaja aldı. Göztepe altyapısından yetişen Halil'e, ara transfer döneminde Freiburg'un talip olduğu ancak Başkan Mehmet Sepil'in teklifi geri çevirdiği öğrenildi. Daha önce Altınordu'dan 20 yaşındaki A Milli futbolcu Çağlar Söyüncü'yü renklerine bağlayan Freiburg'un, Halil için önereceği rakamı bile konuşmadan, Alman ekibinin teklifini reddeden Sepil'in, "Bu görüşmeyi sezon sonu yapabiliriz" dediği öğrenildi.

Freiburg'un dışında birkaç Alman ekibinin daha Halil ile ilgilendiği ve sezon sonuna kadar zaman zaman başarılı futbolcuyu izleteceği ifade edildi. Süper Lig'in lideri Başakşehir ise altyapıdan genç yıldız Gökay Eser'i bir süre izlemeye almıştı.

Bu sezon 5 gol attı

Geçen sezon Elazığspor'a kiralanan ve Göztepe'ye sezon başında geri dönen Halil Akbunar, bu sezonki performansıyla gözdoldurdu. Bu sezon 19 maçta forma giyen 23 yaşındaki futbolcu, 5 gol atıp, 6 da asist yaparak taraftarların da gönlünde taht kurdu. Göztepe'nin genç yıldızı, çoğu karşılaşmada rakibin çözülmesini sağlayan hamleyi yapan isim oldu.
Konular Spor Haberleri